Blueberries go bananas

 
Bästa efter skolan är Smoothie. Vanlig youghurt, en banan och lite blåbär/hallon, mixa och klart!
 
Livet är så himla bra men ändå ganska rörigt just nu. Svenska nationellt muntligt idag, engelska skriftligt nationellt imorgon, matteprov i geometri på onsdag, så himla fint och varmt väder ute de senaste dagarna och sen valborg med snö på onsdag?? 
 
Igår hade jag dans och vi började på en ny koegrafi och det kommer bli SÅ JÄVLA GRYMT. Det är 3 - 4 veckor kvar av terminen inför uppvisningen men det klarar vi! Nu är det dans om 20 min så jag lär rusa!! 
 

Steps

 
Förbereder mig inför ballerina-säsongen! Älskar att kunna säga så. Älskar våren. Snart är sommaren här och jag är typ euforisk?? 
 
Idag ska jag göra någonting lite annorlunda. Mammas bröder är här och vi ska på ?????strutsfarm???? i borlänge?? Haha. Men jag är skittaggad, jag tror inte att jag har sett en riktig struts förut?
 
Bästa är att det har sagts att det ska bli jättebra väder idag, upp mot 19 grader!! FYFAN va härligt 

Trettio Två

 
Bomberjacka - Topshop // Skjorta - Carlings // Solglasögon - Monki // Sneakers - Adidas // T-shirt - USA 
 
 
 

Geometric

 
En riktig PUDDING från H&M's killavdelning för 99:- 
 
Nu för tiden är det faktiskt vanligare att jag köper kläder från killarnas avdelning än vad det är att jag köper från tjejernas? Det kan vara för att killarnas avdelning är så jävla mycket snyggare än tjejernas. Neej men det blir lite mer unikt så.

ICA-sallad

 
This is salad-heaven kan jag lova ↑ Jag gör så otroligt goda sallader på ICA så det är sjukt haha!
 
Jag cyklade på väg hem från gymmet när mamma ringde och sa "Idag blir det rester" ........... i ungefär samma sekund svängde jag upp på ica och köpte sallad.. Me no like rester haha. 
 
Idag är det plugg som står på schemat! Svenska muntligt NP imorgon eller på måndag, braaaa att börja dagen innan Linda. Varför är jag alltid sen med sånt?? Förhoppningsvis får jag hålla föredrag på måndag, för då hinner jag slipa lite i helgen. 

Persienner

 
Kom ut från duschen och såg att det var solnedgång. Kunde inte hålla mig.. 
 
Efter skolan idag har jag bara gymmat, sen har jag bara spelat gitarr och druckit te hela kvällen. Jag borde väl igentligen ha pluggat men jag hade seminaruim OCH biologiprov idag så jag kände att är det någon dag jag borde få ledigt så var det fan idag. Skönt att bara vara ett tag, lira lite gura med hundarna är ju aldrig fel haha 
 
 
 

Summer Sun

 
Jag är helt totalt jävla dö-kär i detta väder!! Igår spenderade jag min tid till att vårstäda i trädgården, dvs kratta löv haha, och senare mot kvällen cyklade jag in till stan för att dansa. Vi blev klara med våran första koreografi igår, och nu, med mindre än fem veckor kvar så ska vi börja på våran andra.. Känns lite stressigt men det gör det ju alltid, vi får se hur det går! 
 
Idag är jag ledig då vi har studiedag, så jag har passat på att plugga nu på förmiddagen. Jag har setat ute på framsidan med iste och musik iförd shorts och linne hela dagen och läst biologi inför provet imorgon. Faktum är nog att hela dagen kommer att gå åt till plugg. Det är lite synd eftersom det är så otroligt väder ute, menmen jag får väl skylla mig själv eftersom jag inte har pluggat på lovet! 
 
Nu har jag fått obotliga cravings på vindruvor så jag lär väl cykla ner till ica och köpa lite haha!

Sunset

 
 
Halle vilken perfekt dag jag hade igår! Vaknade av strålande solsken och åt godaste lunchen med min familj. Runt tre cyklade jag till hällarna och träffade Sara, Issa, Sofia och Stina. Vi köpte med oss fika/snacks och satt där i bara T-shits och linnen och pratade! Så jävla härligt! 
 
Vi satt där så länge så att tillslut var vi tvugna att åka till affären och köpa middag, korv med bröd fick det bli. Så vi satt där i solnedgången och grillade enda tills vi bestämde oss för att åka bräda. Det slutade med att vi var 8 pers som åkte inlines, bräda eller cyklade runt i ludvika. Ett tag där kändes det nästan som sommar.
 
Eftersom det blev ganska sent så sov Stina här, hon gick precis och jag ska väl gå ut och göra någonting för att ta vara på det UNDERBARA vädret!!

Glad Påsk!

 
GLAAAD PÅSK PÅ ER!! Detta är lite av vad jag har haft för mig idag. Målat ägg, varit ute och plockat vitsippor med mamma, och såklaaaart så har det varit ägg-jakt!! Dock var det nötter i mitt ägg då jag har en deal om att jag inte ska förtära godis/fika/dricka under en hel månad. Detta vad gjorde jag för ca 2 veckor sen, och jag hade såklart ingen aning om att jag skulle få vara en hel påsk utan godis... Why so stupid haha 
 
Men jaja glad påsk på er iallfall och njut av erat jävla godis så äter jag min japanmix med nötter mumma 

The morning

 
Lördagmorgnarna, ett jävla konstigt ord, men en jävla mysig morgon. Jag vet inte varför men det är något specillt med att vakna just på en lördag? I vanliga fall är det väl för att man är ledig, men för mig är det lika härligt på lov.. Fast det kanske bara är jag? haha 
 
Jag vaknade runt sju som vanligt, men idag kunde jag inte somna om som jag brukar göra alla andra dagar hehe. Jag var bara så glad av någon anledning så det gick inte, jag är typ taggad på livet idag lol. 
 
Idag kommer farmor och farfar hit, och vi i familjen ska väl dona och fixa med påskmiddag och påskris och påsk-kycklingar och massor med andra onödiga påskgrejer.. It's gonna be a loooong weekend my fellow svennebananer.

Frankrike 2013

Om jag fick välja en sak som jag fick göra om som jag gjorde under hela året 2013, så är det seriöst utbytesresan till Frankrike. Visst det var lite jobbigt att bo själv hos en människa som man känt en vecka. Med föräldrar och syskon som knappt kunde engelska, speciellt när en själv inte alls pratade flytande franska. Men utöver det hade vi så jävla roligt under den här resan! Många goda minnen haha, denna resan kommer jag sent glömma kan jag lova! 
 
 
 
 
 

The hammer 2012

Detta är en bräda från Slipstream, och det är modellen "Hammer 2012"!
 
YAAAAAY!!! Igår fick jag hem mitt efterlängtade paket!!Jag öppnade paketet idag, har precis skruvat ihop den och har precis provåkt en sväng på gatan. Jäävlar va skön den va, STOR skillnad mot min förra skitbräda.
 
Brädan har fått jävligt bra kommentarer så jag får väl hoppas på det bästa! Första sommaren då jag började skatea så köpte jag en billig skitbräda, men såklart började jag väl redan då kolla på nya, riktigt snygga brädor. Hittade denna och var faktiskt helt besluten om att jag skulle köpa den, men det blev inte av. Sen hittade jag den aldrig nästa sommar, och den har väl alltid varit min "drömbräda". Förra veckan när jag började kolla på brädor igen så dök den här upp och då visste jag att det var typ ödet haha. Då var det verkligen inga tvivel utan jag klickade hem den på en gång! 

Scones

 
Gissa vad jag bakade till frukost imorse!?!? SCONES!! Mm jävlar va gott det var. Överraskade pappa också. Han har gjort illa sig i hälsenan och sitter därför hemma och jobbar. Han ska ju springa Göteborgsvarvet som är om 5 veckor, och han har inte kunnat springa på länge så det börjar bli lite stressigt om han ska kunna göra det överhuvud taget. Jag tyckte så synd om honom så jag gjorde scones så åt vi det tillsammans. Var det någon som sa världens bästa dotter eller?? Haha 
 
För övrigt så rullade jag ur sängen idag. Gymmade igår med Herve och jaa, det tog ganska jättemycket haha. Har tyligen dans idag också så jag får väl bada i linnement.. Men jävligt skönt att gymmandet är igång efter en väldigt-jätte-för-lång paus.
 

Grayscale

 
 

By night

 
För länge sen försökte jag fota månen, men det var typ 2-3 år sen och då hade jag ingen aning om slutartid och iso och massa shit, vilket gjorde att månen bara blev ett vitt hål i himlen någonstans där långt borta. Igår såg jag att det var fullmåne ute, så då täntke jag att det skulle vara kul att gå ut och fota för en gångs skull! Så igårkväll klockan halv ett när jag inte riktigt kände för att sova så tog jag en kort liten runda med kameran. På med mjukisbyxor, tre tröjor, raggsockor och foppatofflor sen gick jag! 
 
Det var riktigt längesen jag bara tog med mig kameran ut och gick. Jag har inte hunnit/orkat/har inspiration till det på jävla länge nu. Speciellt inte när jag inte hade något redigeringsprogram, då jag tycker redigeringen är minst lika kul som själva fotandet. Men jag tror att det kommer bli mer sånthär nu, speciellt eftersom det börjar bli vår med blommor och solsken, det vill säga sådant som är roligt att fota hehe. 
 
 

We good

 
Alltså halleguttan vilket väder vi har idag! Läste i tidningen att det skulle bli "pang-väder" nu i påsk, varmt och soligt! Hoppas att det blir så nu också, man blir så glad när det är soligt ute eller det blir jag iallafall!! Är stolt över mig själv faktiskt, köpte inget onödigt. Kom även på att jag hade ett gammalt presentkort så jag har nästan inte spenderat någonting idag!
 
Förövrigt så åkte vi husbil och det var typ... andra gången i mitt liv jag gjorde det? Haha det kändes som om vi skulle på roadtrip!! Det är en sak som jag har på min checklist inför livet. Att åka på roadtrip, inte ha någon aning om vart man ska utan bara åka. Ha bräda och gitarr med sig, sen sova i bilen. Visst man kanske skulle få lite träsmak i röven men förstå va kul ändå! Maximalt skulle väl såklart vara om man cruisade genom USA.

Posture 23

Basketlinne - Posture Supreme 
 
Ingen sovmorgon idag inte! Dagen kommer jag att spendera med Herve i Borlänge. Jag vet inte om jag ska köpa någonting då det börjat bli lite knapert på pengar-fronten för mig på senaste tiden, meen vi får se.. Någonting brukar det ju nästan alltid bli, vare sig man vill eller inte haha. 
 
Försöker väl så gott som det går att spara pengar tills i sommar. Det känns mycket roligare att ha mycket pengar på sommaren av någon anledning? Dock så kommer jag väl knega ihop lite pengar genom sommarjobb så det löser väl sig! Men vill ändå lägga undan lite pengar till saker som bråvalla, men spara pengar är veeerkligen inte min starka sida... Haha
 
 

NEO by Adidas

 
MY GAWD!! L.O.V.E IT! Hittade dessa när jag var nere i Göteborg. 699:- kronor, sjukt bra pris för så snygga och sköna skor. När jag köpte dom så tänkte jag att de bara skulle användas som dansskor men jag kan bara inte låta bli att ha på mig dom till vardags också hehe.. Dom kommer bli så sjukt sköna när jag väl har gått in dom, då kommer dom sitta som en smäck!! 
 
Letade efter ett par svart vita dansskor som var sköna och snygga. Jag var tveksam till dessa först eftersom dom är lilarutiga inuti, men jag har faktiskt gett med mig nu och börjar tycka att det är riktigt snyggt! Det bryter liksom lite :)

Brunch

 
Måndag och påsklov, fyfan va härligt!! Imorse sov jag bort all äckelstress och alla skolkrav som varit nu innan lovet. Sjävklart kommer det väl bli massa plugg den här veckan ändå, menmen man slipper släpa iväg sig själv till skolan iallafall. Ska bli så jävla skönt att bara göra ingenting ett tag. Bara slappa liksom.
 
 

Äntligen tillbaka

 
Im back bitchachos!! Har äntligen hittat ett program å redigera i! Det är inte alls photoshop men det ser ungefär likadant ut, fungerar nästan likadant och det verkar helt ok, så det får duga!! ÄNTLIGEN får jag blogga igen, som jag har saknat detta. Jag måste liksom dela med mig av mitt liv, även fast det kanske inte är så intressant.. Så nu är jag back on track!
 
Det har väl inte hänt så jättemycket sen sist, jag har varit till Göteborg en vända och utöver det vardagliga så är det är väl det. Idag klickade jag hem en sak som jag har väntat två år på att få klicka hem, och förhoppningsvis så kommer det fram någon gång i veckan! LÄNGTAR