SOME NIGHTS

Bloggar från min mobil just nu, jag orkar inte gå hela vägen till datorn.. haha.
Ligger i min säng och dricker te, håkan spelas i högtalarna och jag myser. Aah livet är så bra. Är väldigt trött men jag kan verkligen inte sova, är bara så himla glad. Imorgon ska vara en bra dag, alla mina dagar ska vara bra dagar. Hoppas den här känslan stannar länge, är bara glad rakt igenom!


ARMY

 
Svarta jeans - Cheap monday / Camouflage linne - BikBok / Kofta - Jeans and more. 
 
   Försov mig lite imorse, så jag tog det översta i garderoben. Inte så värst speciellt med vääldigt skönt. Schalen är dock Alvas, för jag tror att jag har glömt min hos Anne.. Och så var jag tvungen att ta kort inne, helt sjuukt kallt ute, snoret fryser till is.. 

KILLIN' IT

 
 
 
 
   Alltså jag är helt fast. Gå in på romwe.com och se för dig själv. Helt paff, cp snygga kläder. Lite annat än H&M eller gina.. Helt klart min favorit affär, plus att jag har hört att dom nästan aldrig krånglar. Kanske ska klicka hem någonting? Svar JA, kan inte låta bli. Mumma 
 
 

MOT GYMMET

 

DARE TO DREAM


BASIC - NEON

 
   Var nere på stan en snabbis idag med mina päron. Dom här två tröjorna har jag haft mina ögon på ett tag nu, och jag kunde inte hålla mig längre. Den rosa färgen är såå snygg, riktig neon rosa som det nästan gör ont att kolla på. Jag har dock inte bestämt mig om jag ska använda dom som vardagskläder eller träningskläder? För jag märkte igår när jag skulle åka och dansa att vart har alla mina danskläder tagit vägen!? Det är som om dom har försvunnit på platsen.. Plus att det är mycket roliagre att träna i färglada kläder, man får mer inspiration, haha det tycker jag iallfall. But still, färgen är ju såå himla fin, så jag kan inte riktigt bestämma mig. 
 
 
   Mmm, får fortfarande rysningar 

LYX FRUKOST

   Förutom dansträningen igår så gjorde jag bara No läxa. Hela kvällen ängnade jag åt skolarbete. På ett sätt kändes det konstigt, men på ett annat var det väldigt skönt att få det gjort. Slippa göra det idag. Det var iallafall så jag tänkte, för jag kom på lite senare att jag har en Engelska inlämning kvar också.. Jippi.
   Förra terminen skulle vi lämna in en bokrecension och en novell/krönika på Svenskan. Igår på Svenskan fick jag reda på att jag hade fått A på båda två! Skitglad så klart, så jag smsade mamma. Och imorse när jag vaknade hade hon gjort frukost till mig för att fira lite smått, jag blev faktiskt jätteglad. Plus att det var den godaste frukosten jag har ätit på väldigt länge!
 

DANCERS

   Idag var jag på dansträning för första gången i år. Har inte dansat sen uppvisningen, som var i början av December, så alla var lite ovana. Men det var så skönt att äntligen få dansa, har saknat det så mycket bara den här korta tiden jag inte dansat. Har kommit på mig själv med att dansa i bland annat mataffären, duschen, klassrummet, sängen och massa andra ställen, haha!
   Dock så är jag ju fortfarande förkyld så jag kunde inte ta i riktigt, eller vara med på styrkan. Och det är bland det värsta, att kolla på när massa andra kämpar och svettas. Vill också.. BLI FRISK, stupid immunförsvar.
 
Tre bilder från uppvisningen.
Saknar er så otroligt, och jag kommer alltid minnas vad vi haft tillsammans. Tre år.. helt sjukt. 
 

LYCKORUS

Här om dagen satt jag och bläddrade igenom massa gamla bilder från tidigare somrar (mest troligen för att jag vill ha sommar typ NU) och så råkade jag snubbla över några suddiga bilder från en Håkan konsert! Ååh, lycko ruset.. alltså jag grät. Längtar ihjäl mig till peace and love 2013, håkan med så många människor kommer vara så äckligt bra. Hihi åh nu gråter jag igen.. 
 
 
 
Skakigt på grund av extas ♥

ROLE MODEL


SILVER ALRIGHT

 
 Måste erkänna.. Jag älskar silver, jag älskar det så mycket så jag har bestämt mig för att inte köpa några fler guldsmycken, jag passar ändåså inte i dom! Mitt bästa smycke är de små dödskalle armbanden! Kan ha dom till allt, och de spelar ingen roll vad man har på sig. Hela outfiten svart? Rött läppstift och ett av dom. Passar perfekt, de gör hela outfiten. Mumma 

WHAT I NEED

Fyfan va underbart! Hittade de här fimlerna i somras, precis innan jag köpte min longboard, och jag trodde att jag aldrig med skulle få se dom eftersom jag inte kom ihåg vad dom hette. Men så helt random så hittar jag dom! Åhh, jag blir så glad! Kolla och njut säger jag bara, underbart.. 
 
 

SICK AND TIRED

Idag är jag hemma från skolan, mår inte bra någonstans. En tredjedel av dagen har spenderats i sängen, en annan i soffan med en filt framför How I met your mother, och den tredje med plugg. Nu ska jag skriva en NO uppsats, och om jag ens blir klar med den idag så ska jag bara sova. Eller kurera mig. Bli frisk iallafall. Kanske tar ett bad.. 
 

BEAUTY

 
 
Aniskten.. Älskar ansikten, speciellt annorlunda. Sjukt fina ansikten, i olika former. Om alla bara kunde förstå att färg eller utseéndet inte spelar någon roll. Världen skulle vara så himla mycket bättre. Men men, idioter som idioter.. 

OUT OF THIS WORLD, WE ARE

 
 
En utav favoritlåtarna som spelas om och om igen. Gillar den verkligen, och ännu bättre är orginalet, så lyssna på den! 
 
 
 Jag idag. 
Stickad tröja - GinaTricot / transparent skjorta - H&M. 
Till det hade jag bara svarta jeans och svarta ridskor. Var så mörkt ute, så det gick inte att fota, såklart.. Hatar den här tiden på året. Vinter är mysigt fram till nyår, sen är det inte kul längre. BLÄÄ 

TIPS

Svart, svart, svart. Det enda jag har på mig. Måste skärpa mig. Imorse när jag stod framför spegeln så tänkte jag "svart, kanske lite för.." Svarta jeans, svarta skor, svart stickad tröja, med såklart en svart skjorta under.. Har verkligen ingen inspiration för kläder såhär års, det är kul i början på hösten. När man kan börja ha stickade tröjor med skjortor under. Men.. det har gått typ 2-3 månader nu, jag vill ha vår så att man kan börja ha på sig färger på sig igen! 
 
Iallafall så fick jag en idé och det blev ganska snyggt, jag är nöjd! Smart är det också, för då slipper man ha sönder skjortorna med nitar som bara lossnar.. 
 
 
Fiffigt va!? 

MOBILBLOGG

Blev lite ändrade planer. Sitter inte hemma själv med en te kopp, utan sitter hos matilda med Hanna, sara och matilda. Vi spelar helt hysteriskt. Haha


CALIFORNIA

Vinter. Kallt. Blött. Grått. Tråkigt. Mörkt. Det är dagar som den här jag sitter och tänker.. Varför åkte jag ens hem?

LÖRDAG

 
Alltså herregud.. fyra dagar i skolan, jag är helt slut! Somnade typ 11 igår, och sov till 11 idag. Konsigt att bara gå tänkade kan få en att bli så trött. Så idag ska jag ha en chilldag, inte göra någonting. Kände när jag vaknade imorse att min förkylning bara hade blivit värre, trots att jag inte kände av någonting igår.. Ska nog ha healing eller någonting så att jag kanske kan bli frisk snart, har inte varit frisk sen innan vintern, haha det låter inte bra. Men sorgligt nog är det sant.
 
Förresten så hade vi ett hål i golvet i datorrummet, och vi hade en kille här som fixade det nu i veckan, därför blev det inga inlägg i igår eller förrgår. 

BLUE

 
Jeans - Cheap monday / Stickad tröja - JC / Skjorta - Frankrike? 
 
Blir så trött på vädret. Det är bara grått och när jag går till skolan är det mörkt, och när jag kommer hem så är det mörkt. Så bilderna blir inte fina heller, blä. 
 

BELLA'S CHOICE

 
Finaste nagellacket jag har. Speciellt på sommaren, till höga shorts och bruna ben. Från H&M.
+ att jag fick typ köldskador på händerna när jag tog denna bilden, det var så kallt ute.. haha 

IN A HURRY

Dethär blir ett snabbt inlägg för jag har lite bråttom.. Dagen i skolan var bra, vi hade inte så roliga lektioner men det var kul ändå! Nu ska jag dra på mig jackan för att skynda ner på stan till min gudmor som fyller 50 år idag!
 
 
 

INFINITY

Idag har jag myst hela dagen hos Christofer, vi har bara varit liksom, slappat. Haha konstigt att ta paus från ingenting kan vara så skönt.. Ärligt talat ska det bli skönt att börja skolan imorgon, och inte minst roligt! Speciellt att få träffa alla människor igen, och min kära klass! Så ja.. imorgon blir det att gå upp tidigt, försökte gå upp lite tidigare imorse, det gick inte så bra.. Haha, hoppas jag vaknar imorgon. 
 
Jag kom hem för ett tag sen, och jag har ätit lite thaimat, kärlek till det, sen har jag bara legat i min säng och lyssnat på musik. Pratat lite med gamla kompisar, fyfan så skönt. Älskar livet ibland
 
 
 

LADYBUG

 
Canon EOS 450D
Canon Compact-Macro lens EF 50mm 1:25 

Hittade lite gamla bilder, dom är typ 2 år gamla men jag gillar dom fortfarande!

CREEP

Jag har letat som bara den efter ett par snygga creepers. Och i helgen var jag med Sofia och Anne i Västerås, så hittade jag dom här. Dom är lite annorlunda, men det är ju det som är saken! Jag gillar hur sulorna liksom är refflade. Och saken som gör det ännu bättre var att dom var på rea, 99:-!! Jag har aldrig sett så billiga skor, heaven.. 
 

inspiration

 
Linda Ryden.. Jesus christ vilken snygg människa.
 

VINYL

Vaknade imorse och på mitt bord stod en hel hög med vinylskivor. Mamma hade hittat en hel kasse med gamla plattor från när hon var i min ålder! Skitkul eftersom jag gillar lite gamlare musik också. Jag tittade igenom dom länge, jag har ingen såndär gammal LP-spelare men jag vill bara ha dom och titta på för dom är så himla fina. 
Jag har två stycken sedan tidigare, en med Johnny Cash som jag köpte i USA och en med Elvis som jag faktiskt köpte i Borlänge. Och nu hittade jag två till, en med Simon and Garfunkel och "The dark side of the moon" med Pink Floyd. Alltså haha, jag och pappa var in på väldigt många skivbutiker i både San Francisco och LA, och det ända jag letade efter var den skivan, men den fanns ingenstans. Och så hela mitt liv har den legat i en kasse i min källare? Ååh.. 
 

oh dear

 
Canon EOS 450D
@ Grand Canyon, Arizona 

Linda Hedström

Linda Hedström heter jag, Anna är bara mitt mellan namn. 
Jag är 15 år.
Helt klart ett sommarbarn. Eftersom jag är född i Juni. 
Jag bor med min kära familj som består av mamma, pappa och min syster som lite halvt bor hemma och med hennes kille. Och såklart Johnny, min kära hund. 
Jag har så himla många fantastiska vänner, som hjälper mig mycket. Ni kommer att märka mycket av dom. 
På fritiden dansar jag. Streetdance, med lite olika inriktningar. Jag har dansat i tre och ett halvt år och älskar det. 
Jag är vegetarian, och har varit det i över ett år nu. 
Jag är väldigt lockad av att göra sådant som jag inte får, och lyssnar sällan på order.
Jag tror nog att jag tror på gud, någonstans. 
Jag älskar kläder och gillar att ha min egna stil. 
Hippies, jag gillar hippies. Jag tror att jag är född i fel tid, egentligen skulle jag nog ha varit tonåring på 60- talet. I Californien.
Jag är minst i hela min släkt.
På sommaren åker jag longboard. 
Jag har dålig immunförsvar, så även fast jag äter massa olika kosttillskott så är jag sjuk nästan hela tiden. 
Jag bryr mig nog inte om vad andra tycker om mig. 
Jag läser franska. 
Båda mina päron brinner för musik, och jag blev nog också så. 
Jag tycker om att fotografera, och har en Canon EOS 450D. 
Sist men inte minst. Jag älskar mat. 
 

2013

 Idag är det den femte januari 2013. Och jag gör mitt första inlägg.
 
 Det jag kanske kan börja med att skriva var att jag överlevde 2012! Men det måste ju du också ha gjort, eftersom du läser detta. Vi överlevde båda två, jippi. Jag är en femtonårig tjej som bor i en liten skitstad i Dalarna, som heter Ludvika. Du känner troligen inte igen det, om du inte själv bor här, men om du skulle känna igen det så skulle det troligen vara för någon av de väldigt många olyckor som hänt här på senaste tiden. Väldigt mycket skit har alltså hänt i den här lilla staden det senaste året. Väldigt stora saker som man egentligen inte rikigt kan förstå, men även mindre saker. Det jag vill säga är inte att jag har ett väldigt skitigt eller svårt liv, men jag vill bara säga att jag förstår att det finns folk som har det så himla mycket värre och att jag uppskattar det jag har. Min familj och släkt, och såklart mina underbaraste vänner. 
 
 2013 ska bli ett år för framgång, och jag ska leva i nuet. Jag ska ta bättre hand om mig själv, och mina medmänniskor här på planeten. Jag ska må bra för mig själv, och jag ska må ännu bättre för dom som inte själva kan må bra. Jag ska leva helt enkelt.