Sommarlov!

 
Igårkväll var jag ju som sagt ute med klassen, jävlar va jag tycker om dessa människor. Dom är helt cp men det är ju jag också så vi passar perfekt. Idag var det dock inte lika roligt att gå upp och gå till skolan, som tur var så skulle vi bara vara där i någon timme. 
 
Efter skolan åt jag på Solemio med Linn, och sen har jag bara spelat lite gitarr och bara varit. Just nu äter jag jordbubbar med vaniljkvarg och ikväll ska jag ut igen med massa vänner för att fira sommarlovet! 
 

Syster dyster

 
50% av alla "syskonbilder" från idag ser ut såhär, extremt vackra med andra ord. 
 
Idag var det ingen skola för mig utan en liten sovmorgon och sen har jag spenderat hela dagen i Borlänge, då min syster har studerat där. Nu i eftermiddags har vi haft studentmottagning och vänner, släkt osv har varit här och sagt grattis! Bästa med dagen är maten, jag har ätit på MAX, jag har ätit smörgåstårta OCH jag har ätit rabarberpaj med vanlijsås!! 
 
Nu ska jag bege mig ner till hällarna för lite mys och lekar slash chillkrök med min cpklass. PUSS 
 

11 juni

 
Bästabästabästa syster; GRATTIS till studenten! Nu behöver du aldrig mer sätta en fot i ett klassrum ofrivilligt igen. Jag kan inte beskriva hur avundsjuk jag är och inte heller hur mycket jag älskar dig. GRATTIS! 

Längtan

 
Bästa syster 
 
Det finns inga ord för hur otroligt avundsjuk jag är på de som tar studenten iår. Studenten är ju självklart någonting som alltid har lockat, men detta året är suget extra stort av någon anledning... Ett år på NA-programet har nog gjort mig lagomt skoltrött och o-studiemotiverad för längre än en livstid haha. 

Preparations

Studenten studenten studenten, vart jag än har varit idag så har allting handlat om studenten! Skoldagen utgjordes mestadels av att jag och mina vänner kollade på 3:ornas aktivitetsdag för VBU och ABB-gymnasiet. Direkt när jag kom hem så fick jag börja hjälpa till hemma, då min syster, som självklart går ut nu i veckan, ska ha studentmottagning imorgon för lite släkt och vänner!
 
Jag och pappa har tagit bilen med släp ut mitt i skogen och huggit ner stackars ung-björkar, som nu står fastknutna mot våra verande-pelare. Jag har satt upp volanger och vimplar i blått och gult. Jag har också blåst mig svimfärdig på ballonger och serpentiner. Möblerat om, monterat champagne glas, städat osvosv.
 
Men NU är jag så jävla taggad. Jag har en känsla av att resten av den här veckan kommer att cprolig. Tror det är alla glada studenter som sprider glädje haha! 
 
 
 

Lace bra

Spets bh - Monki 
 
Haha men euw okej förlåt, jag ska fixa mina naglar.

För några veckor sen så var jag ju i Göteborg, och där köpte jag denna prins.. prinsessa?? Denna BH hamnar seriöst på topp 10 listan på saker jag investerat. Den är så jävla skön, det är helt otroligt? Liknande finns på typ Ginatricot och H&M (tror jag?), men denna var tamejfan 10x skönare än de andra tillsammans.
 
Helt perfekt att strosa runt i hemma. Eller typ när man ska cykla och köpa godis halv 10 en fredagkväll, vilket förresten har hänt mig för många gånger de senaste veckorna.. Foppatofflor, pyamas och denna.
 
Om kollar på The main thing så är den skön(ast!!), ett plus i kanten är väl att den faktiskt är fin också! Helt perf med andra ord! 

Summer season

 
 
 
Bakom mitt hus, nedanför min tomt, går en liten igenväxt stig som tar mig ner till sjön. Detta är ett utav mina favoritställen här i Ludvika! I sommar tänker jag nästan bygga en stege eller liknande, för det vore ju perfekt att kunna bada här, nära och bra. Bästa med allt är att det ligger så avsides, jag tror att jag aldrig har sett någon vara här. Perf! 

Long and simple

Långkjol (nervikt klänning) - H&M // T-shirt - Top Shop // Glasögon - Monki // 
 
Först och främst vill jag bara säga FÖRLÅT för dessa bilder. Det var så varmt trots att jag stod i skuggan, kameran krångla och den vela verkligen inte hitta fokus alls idag vad jag än gjorde, inte ens på fel ställe.. Så jag kände bara NEEJ skitsamma, det får bli jävla suddiga bilder med dålig skärpa. F u liksom 
 
Slutspurten nu då hörni! Tisdag och onsdag kvar sen - SOMMARLOV. Hade en lektion idag sen gick jag hem. Nu har jag precis kommit hem från en promenad med hundarna och tänker lägga mig i gräset med musik i öronen och sola lite. Fira att sommaren är här, njuta och leva? JAA
 
 
 

Fruity series

 
Grattis på födelsedagen långa landet falukorv! Och tack för att du i år fyller på en fredag för ärligt talat jag hade inte pallat en till fredag i skolan innan sommarlovet! THANK U 
 
Ledighet är frihet, typ. Sitter just nu framför TV:n och äter mellanmål, eftersom vi typ inte har mat hemma så fick det bli frukt! Meen jag letar efter en ny serie att kolla på. Har följt så många, HIMYM, Gossip Girl, Vampire Diares, Family Guy, Vänner, Fringe osvosv. Men jag har tröttnat på vissa, och andra har tagit slut. Vet du någon bra serie så PLEASE tell me, jag är så desperat haha. Serier är mitt liv typ, har ingenting annat att göra om dagarna?? Det kan vara i pricip vad som helst, bara det är bra haha, jag är inte så petig!
 

Bad nights

 
Igår slutade vi efter lunch i skolan. Jag och linn tog en pizza på stan och sen gick jag hem. 
 
Jag har sovit så otroligt dåligt de senaste dagarna, eller ja, veckorna faktiskt. Igår höll jag på och somna på varje lektion och det tog ungefär 10 minuter innan jag totaldäckade på golvet efter det att jag kommit hem från skolan. Jag vaknade igen sent på kvällen, vilket var lite synd eftersom studenterna hade bal och jag väldigt gärna hade varit där.. 
 
3-4 timmars sömn om natten är ingenting för mig alltså, jag var verkligen helt väck igår. Sov 14-23, sen 2-10 idag. 17h, vilket är mer än vad jag har sovit på 4 dygn tillsammans. Men nu har jag förhoppningsvis sovit ut! 
 

Flower power

 
Har fått någon ny konstig besatthet utav blommor?? Fotar alltid blommor, kollar efter blommor, tänker JÄMT på  vad jag ska köpa för blommor/växter till mitt rum haha. Tur att det är sommar nu så jag har flera månader av blommor framför mig!!

Birthday gurl

 
IDAG mina lovers, IDAG är jag 17!! 
 
Hade som sagt firande igår med familjen, och idag har väl inte varit mer speciell än en vanlig dag förutom det att jag hela dagen har gått och väntat på att få komma hem för att smälla i mig tårta. 
 
Jag har också fått massor utav fina sms och telefonsamtal av mina fina vänner och släktingar. Blev till och med sjungen för idag i skolan av mina bästa. Vill faktiskt passa på att tacka alla mina vänner, vet att jag kanske inte säger det så ofta men jag är så otroligt tacksam över att jag har er. Det spelar ingen roll om vi kanske inte träffas så ofta, eller nästan inte alls, jag älskar er lika mycket ändå. PUSS på er allihopa

Loads of faces

 

Cake Cake Cake

Idag är det andra juni, någon som kan gissa vad som händer imorgon?? 
Joooo det är nämligen så att jag, Linda Anna Hedström, kommer att inleda ett sista år som minderåring.. Jag fyller 17 hela år imorgon!! Sista året av hemmafester då man måste gå hem efter förfesten och sista året som omyndig. Detta kommer troligen bli ett utav de längsta och jobbigaste åren.. Men men den som väntar på nå gott väntar aldrig för länge, var det inte så? 
 
Jag och min familj valde att fira mig idag istället, eftersom pappa ska bort imorgon. Jag fick välja mat, självklart valde jag pizza och sekunden mamma kom innanför dörren med kartongerna insåg jag att detta är andra eller tredje året i rad då jag äter pizza på min födelsedag haha.. 
 
Efter maten blev det fika och lite presenter! Hade inte önskat mig någonting och hade inte förväntat mig någonting heller. Dock så är min familj bäst så jag fick lite ändå, och jag blev totalt nöjd med dagen! Viktigast var väl lixom att få äta med allihopa och att alla bara var liksom, tillsammans. :)
 
 
Haha alltså jag kan knappt kolla på bilderna. Åt så mycket så jag mår illa haha, no regrets tho!!
 

Garage hideout

 
Topp - Urban Outfitters // Cardigan - Jeans and More // Jeans - Second hand // Väska - Forever 21 // Solglasögon - Åhlens // Skor - Vagabond 
 
 

Zebra flats

 
Zebra flats - BRONX
 
Herre min glutta vad jag älskar dessa skor. Köpte dom för 8st hundralappar nere i Göteborg för någon helg sedan. Syns redan att jag har använt dom ganska flitigt, men jag kan verkligen inte låta bli, DOM ÄR SÅ SNYGGA. 
 
Jag såg någon som hade ett liknande par förra gången jag var ner till Göteborg, och jag kände bara att jag var tvungen, jag SKULLE ha dessa skor. Jag och mamma gick i princip skallgång genom alla skobutiker i Göteborg för att tio minuter innan affärerna stängde hitta dessa! Inte en sekunds tvek kan jag säga, det var bara kolla så att storleken passa sen slänga fram pengarna haha. 

White