SNART SÅ

 
Ni förstår inte hur mycket jag önskar att det blir en riktig jul iår... 
Känns som det var många år sedan det var riktig vinter.. Snö och -20 är den enda äkta julen. 
När man gick till skolan och hade vita ögonfransar när man kom fram. När en viss person stapplade sig genom -30 i tygskor från hm och skinnjacka hahah. We've all been there :/ Youths<3333
 
Idag blev det premiär för tomtegröten med kanel och (havre)mjölk!! MUMMA
Sen dess har jag setat i köket och lyssnat på julmusik. Martin hatar mig men I dont care för snart e de JUUUUUUUUL weho 
 

Onsdag 8

Vad är lyrre om inte detta!? Får burgare lagade åt mig!! Waow 
Men efter en dag som började med grov ångest, för att sedan fortsätta med blod, svett och tårar PGA renovering så förtjänar jag fan de. 
Nu ska vi äta, efter det blir det att somna i soffan framför Stranger Things.
 
 
 
 

Virkmord

 
Hade många planer som egentligen skulle utföras idag, skulle plugga, städa, boka tvätttid, riva tapeter. Men jag vaknade imorse och kände bara att neej, jag vill faktiskt inte göra något idag. Så idag har jag verkligen inte gjort n-å-g-o-n-t-i-n-g och det har varit såå skönt. Har strosat runt i lägenheten i tights och pyamas.
 
 
Största delen av dagen har jag setat i soffan, virkat och lyssnat på podd. Har de senaste veckorna haft en otrolig dille på att virka. Visste right away att jag ville göra en halsduk, men har letat och letat och letat efter mönster för en mjuk och luftig design. Har gjort kanske 3 halsdukar bara för att inse, när jag kommit en bit, att jag alls vill inte ha den så - dragit ur hela och sen letat nytt mönster, och igår tror att jag äntligen har hittat rätt! 
 
Får se hur lång tid det tar innan den blir klar, har slut på garn hehe. Men har gjort ca 1,5m på 4 garn idag så det dröjer nog inte så länge.. Vill ha den klar så snart som möjligt, har ingen annan och det blir kallare och kallare för varje dag som går :(
 
Note to self - mönstret:
Varv1; 21lm.
Varv2 och fram: halvstolpar i bakre flätan 20/rad, 3lm vänd.
Avsluta med maskor runt hela, virka ihop för infinity