Les fleurs

Söndagsångest idag. Har verkligen inte gjort någonting, bara degat. Skulle igentligen ha pluggat med jag har inte orkat öppna någon bok än. Skulle igentligen ha övningskört också men pappa kunde inte så det sket sig också.. Haha känner mig så produktiv. NOT 
 
Tror att jag ska ut och springa, eller ut och åka longboard jag har inte bestämt mig än. Eller så kanske jag ska läsa lite? Då slipper jag röra på mig haha. #fitspo 
 
Gick ut och knäppte lite bilder på de få blommor häromkring som fortfarande växer, i min allmänna tråkighet.
 
 
 

Inuti huvudet

 
Vaknade imorse med små demoner inuti min skalle, har migrän med andra ord. Har sovit halva dagen och kommer forstätta att sova framför tven. Är för trött/har för ont för att göra någonting annat.. Som tur är kommer jag att vara ensam hemma ikväll så då kan jag kura ihop mig med te och filtar osv haha. 
 
ÄNTLIGEN är det fredag, det får mig att må lite bättre, även om jag hade velat spenderat den på något annat sätt än med huvudvärk och illamående.. 
 
 
 
 

3- fika

 
Att komma hem efter skolan och vara jätte-jättesugen på någonting gott för att hitta en Ben&Jerry's i frysen, alltså HALLELUJAH, LORD IS GOOD!! 
 
Har haft en jätte chill dag i skolan idag. Hade bara 2 lektioner, varav ena bara var en introduktion till kursen. Enda knuxet är väl håltimmen på 3h mitt i mellan.. som tur är ligger lunchen där i så man kan äta när man vill, och riktigt länge!
 
Idag tog för övrigt min kära syster körkort, grattis till henne och grattis till mig som alltså fått en egen chafför!! Så hela familjen, förutom mamma som är i Paris, ska lite senare idag gå ner på piren och käka lite gött för att fira henne! 

Onsdags ångest

 
Åh halleguttan vad jag kommer att hata onsdagar denna termin. Halv nio till fyra. En fullsmockad heldag i skolan med biologi, fysik, matte och kemi. Jag höll på att krocka in i en lyktstolpe på cykeln påväg hem för att jag var så trött, var helt död när jag kom hem. Enda positiva är att vi i NA13 har flyttat fredagsfikat till onsdagar, annars hade det nog inte gått att gå en hel onsdag haha. 
 
Plugget har också börjat rulla in, speciellt eftersom hjärnan inte har riktigt har hoppat igång än. Så kom igen nu lilla plugg-hjärnan, snälla börja fungera som vanligt igen, det skulle vara snällt. Med vänliga hälsningar resten av din hjärna. 
 
Idag står iallafall kemi och fysik på plugg-schemat. Sen ska jag kolla på idol och äta lax!! Can't wait. 

Att vanka

 

Fringed

 
Tröja från Indiska // Skor från Have2Have 
 
 

Idol-mys

 
Första veckan i skolan gick jääätte snabbt förbi med 2 friluftsdagar och inte en enda riktig lektion. Nu är vi inne på andra veckan så nu har allvaret börjat på riktigt! Det är faktiskt riktigt skönt att ha rutiner och sådant igen, enda jobbiga är att behöva lära sig nya scheman och att gå upp klockan 6 varje morgon.. hehe. Jag är dock inte så jätte taggad på läxor och uppgifter som kommer att börja trilla in, men det är väl också bara att vänja sig. Ska försöka kämpa lite mer iår, göra saker i tid osv. Många säger ju att andra ring är jobbigaste året på gymnasiet så jag lär väl.. 
 
Just nu sitter jag i soffan och dricker te samtidigt som jag kollar på Idol. Det är helt sjukt hur sång-sugen man blir i dessa idoltider haha, jag vill liksom bara sjunga hela dagarna haha. 
 
 

Petroleum

 
 
 
 
 

Golden

Ringar från H&M, Linne från Monki 
 
Första skoldagen är alltså avklarad! Lyssnade på lite prat av rektorer om förväntingar angående det kommande skolåret och sådant. Träffade klassen och det var i stort sett allt haha. Ganska onödig dag att pallra sig upp igentligen menmen man gör väl vad man måste!!
 
 
 

Söndag i kina

 
Vad har jag gjort de senaste dagarna? Ja ingenting i stort sett. Haft kräftskiva med grannarna, kollat på film, spelat gitarr, gråtit sittandes i fosterställning i duschen och sånt vardagligt. Haha nejdå.. Men börjar faktiskt få lite gråta-i-fosterställnig-panik, imorgon börjar skolan och jag vet inte om jag verkligen är redo för år 2 på natur.. Alla säger att 2:an är jobbigaste året i gymnasiet, menmen det är väl bara hålla i hatten och stå ut med lite panik och stress- kalabalik. Det är man ju van vid i detta laget 
 
Sitter nu i sängen och äter rester från gårdagens kinamat. Stekt ris med räkor, ägg och grönsaker, så jäkla gött. Ska nog plocka reda lite på mitt rum och plinka lite mer gitarr, bara njuta av sista dagen av frihet på vad som känns som en evighet. 
 
 

Smultronfrukost

 
Idag gick jag faktiskt upp klockan 10, den ni gummor! Har satt upp ett litet "schema" för att kunna vända tillbaks dygnet nu. Idag gick jag upp 10, sen kommer jag att gå upp en timme tidigare varje dag, smart va!? Så på måndag kommer jag att gå upp klockan 6, vilket är då jag brukar gå upp på vanliga skoldagar. Jag tänker faktiskt gå upp 6 även fast vi börjar 12! Sådeså!!
 
Vaknade alltså 10 imorse, låg kvar en stund i sängen med båda hundarna runt mig. Det är det bästa som finns, även fast det blir lite smutsigt i sängen hehe.. Gick iallfall ut och plockade smultron i vårat fula land, åt dom med youghurt och kvarg som frulle, cpgott!
 

Unboxing

DETTA var det jag packade upp igår! Beställde för bara några dagar sen från Thomann i Tyskland, så det gick riktigt fort! Gitarren är en Ibanez AS53 TK om det betyder något för någon, och förstärkaren en VOX mini 3 G2! För er som inte fattar någonting alls så kan jag bara säga att det är en halvakustisk gitarr, en blandning mellan en elgitarr och en akustisk gitarr, en ihålig elgitarr! haha
 
Kommer troligen att göra en cover ganska snart, men jag har funderat på ett nytt kamerahus så jag tror att jag ska köpa det först.. Har även tänkt på att köpa ett ljudkort till min mac men det får nog vänta lite längre hehe. 
 
 
 

Alva III

 
 

Onsdag

Bubben<3
 
Godmorgon! Eller ja, goddag kanske man ska säga. Det här är alltid det jobbigaste med sommarlov, att jag vänder på dygnet så mycket, JÄMT. De senaste 2 veckorna har jag försökt att vända tillbaka på dygnet, men det verkar inte gå alls iår haha. Men eftersom skolan börjar på måndag så måste jag verkligen ta pinnen ur röven och vända tillbaka på dygnet!! 
 
Idag har jag lite ärenden nere på stan, och jag har även fått hem ett stoort paket från Tyskland som jag verkligen måste visa er! Fick hem det igår och jag spenderade hela kvällen igår med det hehe. 

Mitt i skogen

Idag mina lovers har jag varit ute i skogen med Alva och haft en liten photoshoot! Det var lite tveksamt först eftersom det har regnat största delen av dagen, men som tur var fick vi ett litet uppehåll då vi kunde gå ut!
 
Största anledningen till varför det var så viktigt att göra det just idag var såklart för att Alva idag har klippt av sig ungefär 20 cm hår.. IMORSE, så då kanske ni förstår haha!
 
Kommer nog att redigera bilderna imorgon så ni får se dom då, sålänge får ni lite "behind the scenes" bilder..
 
 
 

Kantarellpasta

Hittade ett snabbt, enkelt och billigt recept och som fattig student känner jag att det är min plikt att dela med mig till andra fattiga studenter!!!
 
 
Allt du behöver för 1 portion är: 
3-4 knutar tagliatelle 
1/4 dl neutral olja, typ solrosolja 
30 g smör 
1/2 gul lök 
10-15 g torkade kantareller
1 1/2 dl mjölk 
1 1/2 dl matgrädde 
salt & peppar 
 
 
Börja med att koka pastan. Hetta upp både oljan och smöret i en stekpanna, lägg sedan i  svampen (som ska suga åt sig fettet), finhacka löken och stek den tillsammans med svampen. När svampen sugit åt sig fettet lite så blandar du i mjölken och matgrädden.
 
 
Låt det sjuda lite tills det har tocknat. Krydda med salt och peppar! DONE 
 
 
Har en känsla av att det är exakt sånnahär recept man kommer leva på när man flyttar hemifrån hehe. Men det är ju gott och billigt så vad förlorar man?? 

Rainy

 
Vaknade imorse av ljudet till regn, vilket är bland det mysigaste jag vet. Jag har väntat flera vekor på regn, för då får man ha sånahär mysiga göraingenting dagar utan att ha dåligt samvete för att man inte "carpar dagen" så att säga.
 
Hela morgonen låg jag inrullad i mitt täcke, läste och drack te. Ska nog fortsätta med det, eller kanske se en film. Jag såg sista avsnittet av Orange is the new black igår så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med livet, den serien har typ varit mitt sommarlov haha? Orkar verkligen inte vänta på nästa säsong, är helt beroende verkligen.. 
 
Nu - tillbaka till att göra ingenting!! 
 
 

Sole mate

 
Vill tipsa om finaste höst nagellacket, för även om vi inte vill acceptera det så är det redan augusti och innan någon av oss vet ordet av det så trillar löven och det är mörkt vid nio. Men jag gillar höst, och även fast jag mår dåligt av att säga det så längtar jag faktiskt lite.. 
 
Tillbaka till nagellacket - jag ÄLSKAR det. Jag har länge letat efter ett fint mörkt vinrött nagellack i den rätta färgem, så detta är helt perfekt. Färgen är riktigt sådär vindruve-ish!! Skitmysigt 
 
OCH OBS!! Om ni har svårt att hitta vita nagellack som inte är sådär kluddiga och klumpiga ni vet, som tippex? Alltså jag ber dig, köp Essies vita "blanc". Jag har haft det ett tag nu och det är rinnigt och fint utan att vara genomskinligt. Finns nästan överallt och kostar runt 129:- och det är så jävla värt! DO IT!! 
 

Bråvalla 2014

JA, kanske ni tänker eller så tänker ni NEJ, men då kan ni sluta tjura och tänka JA istället. Bråvalla iår är nog ungefär det bästa som någonsin hänt mig. Visst man mådde skit och det mesta var elände men ÄSCH, det är väl så det ska vara på festival? Overall så mådde jag så jävla bra. 
 
Jag har inte tänkt göra ett stort inlägg för inga bilder skulle ändå göra dessa 5 dagar rättvisa. Men jag har valt några bara för att ge lite inblick. 
 
 
Att panik-torr raka benen på stationen // Att ÄNTLIGEN, efter flera timmars släpande på packning och köande få sätta upp tälten och chilla. 
 
Att i år igen få se solen gå ner nästan magiskt. 
 
Att stå i ett publikhav och vänta på artister. 
 
Att få se så många otroligt duktiga artister och cpbra framträdanden. 
 
Att inte komma någonstans p.g.a helt sjukt mycket folk. 
 
Att spendera hela dagarna i sitt camp med människor från här och var. 
 
Att förvänta sig Petter som gästartist för Maggio för att sen stå knäsvag skakandes gråtandes helt totalt jävla förstörd då tonerna till hela huset börjar spelas och Håkan kommer ut på scenen.
 
Känner ingen ånger, känner verkligen ingen besvikelse utan bara massa massa, tonvis med kärlek. Bråvalla - I'l be back. 
 

Sommarkvällar

Som ni kanske märkte blev det ingen photoshoot igår, jag kände att det var viktigare att socialisera mig istället. Jag åt Subway med 2 fina vänner, Stina och Isabella, som också var trötta på livet som sjutton. Hela helgen har det varit Gamrocken (mini-mini rockfestival för små lokala rockband) och därför var det ganska mycket folk vid piren och på stan. Så vi satt där och klagade på det fantastiska livet som 17 bast i Ludivka och planerade för önskade hemmafester tills vi mötte upp Tim och i princip fortsatte leva livet extremt hårt. 
 
Idag har jag sovit bort halva dagen, bokstavligen talat. Sen har jag bara spenderat tid med mina kära föräldrar, ätit mat och pratat. Just nu sitter jag såklart och kollar på Longboard-videos, hauls och massa olika tutorlias. Det spelar ingen roll vad jag öppnar youtube för att göra, på något sätt hamnar jag alltid här. Eller typ "Worlds best singer, ONLY 7 YEARS OLD!! MUST SEE!!" Haha.
 
 
 

Dimmiga dagar

 
2 från Na-trippen till Öland i våras, detta var på kvällen och det var bland de finaste dimmorna jag sett tror jag? Öland är ett ställe jag skulle tänka mig kunna bo på. Det är så mysigt, enda nackdelen är väl att det är ganska jätte öde, fast i och för sig kan väl det vara ett plus ibland. 
 
Nu har jag haft semester i en vecka. Jag har verkligen inte gjort någonting på hela veckan, så jävla skönt har det varit. Men nu är det bara 2 (TVÅ!?) ynka veckor kvar av sommarlovet, så inge mer släpa arlset i gruset. Nu ska jag ta tag i mitt liv!!
 
Vi får se hur vädret ser ut imorgon, om det är fint hade jag faktiskt tänkt mig gå ut och fota! Det var så jäävla länge sen och suget är typ AA-möte varning haha.. MÅSTE FÅ DAMMA KAMERAN