Hästpojken

 
 
 
 
 
I Stockholm har jag också varit, vilket ni vet. Kollade på Hästpojken på Södra Teatern. Det var faktiskt riktigt bra. Det var en akustisk spelning, så dom hade bara gitarr, piano och bas, för att fuska lite. Dom hade även en tjej med sig som sjöng stämmor, och hon var också "förband", jääävlar vilken röst hon hade. 
 
Efteråt fick Sara träffa båda killarna och hon har tjatat på mig att lägga upp bilderna så, hehe, här har du dom. PUSS 

Sand - Nathan Lanier

 
Detta är alltså dans nummer 2. Hittar tyvärr ingen video på dans nummer 1. Men yolo ni överlever. 

Uppvisning

Dagen efter Håkan konserten var det uppvisning. Eftersom konserten slutade ganska sent och det är en bit att åka så blev klockan sen innan jag kom hem och ännu längre tog det innan jag kunde sova (var i extas). Upp morgonen efter med ömma fötter och utan röst. Pallra sig iväg upp på stan för genrep och 2 st uppvisningar. 
 
Första uppvisningen gick inte alls bra. Vi hade satt den svåraste dansen en gång innan uppvisningen, och den gick verkligen bajs. Andra uppvisningen gick det väldigt mycket bättre iallafall. Man blir så glad när vänner som var där säger att vi var jätteduktiga. Det är liksom ända chansen, man har en chans på sig, att visa vad man kan, och den chansen varar 3 minuter uppe på scenen. I år hade vi två danser, öppnings- och avslutningsnummer fick vi köra. ÄLSKAR att stå på scen och dansa. Man blir pirrig och nervös men det hör till. Älskar att stå på scen med några av mina bästavänner och dansa, nästan mer än något tror jag. 
 
Dagen efter var vi till och med med i tidningen, ful som vanligt, det blir man alltid i tidningen? 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder från lite här och var ifrån. Därav lite varierande kvalle på dom hehe. 
Ska försöka få tag i videos när vi dansade! 

HH - Magasinet

13 december var jag, som ni vet, på Håkan konsert i Falun. Jag och Alva tog tåget till falun där vi träffade Linn, Isabella och Joanna. 19.30 var det insläpp och jäävlar vilken mysig lokal det var!! Det var dansgolv och sen längst bak var det bar med bord och stolar så dom som vela kunde sitta. Lokalen var ganska liten men det var bara bra då det känns som att man kommer närmare Håkan, att det liksom finns en större chans att han ska se en. SJÄLVKLART stog vi längst fram hela konserten och det var heeelt magiskt. Detta var tredje gången jag såg honom och det var LÄTT den bästa. Grät, skrek, sjöng, hoppade och dansade, svettades, svettades som en jävla gris. USCH va bra det var. 
 
Försökte ta lite kort men kände att jag hellre vela vara där än att få bra bilder, så det var ingenting som jag la ner tid på. Tog några iallafall, men dom mesta blev konstiga då dom hade konstigt ljus. Men men, håkan kollade oss i ögonen flera gånger och för mig räcker det lätt. 
 
 
 
 
 
 
 

Updates

Har varit borta ett ganska bra tag nu från bloggen, så jag tänkte göra en liten update i olika inlägg om vad jag har varit med om i mitt liv under denna tiden (du vet att du vill veta, mitt liv är fabulöst (nja)) 
 
Just nu sitter jag hemma hos mormor i Karlstad med resten av mammas sida släkten. Igår var det julafton och vi spenderade halva julen här. Vi har så länge jag kommer ihåg, i stort sett, firat jul hemma i vårat hus med mammas sida släkten, och sedan vid nyår firat hemma hos pappas sida släkten, då min farmor fyller år 2 januari (lyllos). Men nu har mormor blivit så gammal så iår packade vi ihop våra saker och kom till dom istället. Så vi firade halva julen hemma dagen innnan julafton för att slippa släpa fram och tillbaka på alla paket som ändåså bara var till varandra. Jag önskade mig ingenting iår men fick lite ändå såklart. Bland annat reflexskärm, färg- & svartvit film till den analoga kameran (!!!!), och lite annat. 
 
 
 
En bild från en lördag för någon vecka sedan. Umgicks faktiskt med vänner och självklart kom gitarren fram. 

1 dag

Bilder från Popmani.se
 
Imorgon är det 13 december. Åh lucia kanske ni tänker, men inte jag. JAG SKA FÖR FAN PÅ HÅKAN IMORGON. Gråter, hyperventilerar, sover definitift INTE inatt. Fyfan va bra detta kommer att bli. Hittade en möjlig spellista som hade läckt på twitter, och fyfaan va bra detta kommer att bli. 
 
 
 
 

Wednesday

 
Snart är jag igång igen. Puss