DEN DÄRA LILLA DETALJEN

 
 
Min mamma fyllde 50 för inte så länge sen, och hon fick av sina bröder en resa någonstans vilket hon själv fick välja vart hon vela åka. Efter många om och men så bestämde hon sig för att hon vela åka till grekland, till Athen. Hon bestämde även att hon vela åka en långhelg, helgen till påsklovet. Jag har inte riktigt tänkt på det så mycket, och tänkte att det är väl ett kvar tag. Sen förra veckan så vart det ett jävla tjål och då klickade det att justja, det är ju nu i helgen. Så ja, idag åker jag och min familj till Arlanda och flyger till Athen i morgon bitti. Jag kommer inte blogga när jag är där. Vi kommer hem på måndag, syns då! Hihi, hejdå! 

BRIEFCASE

 
Hittade mamma med huvudet i gamla lådor härom dagen. Hon satt och sorterade gamla saker som hon skulle skänka bort. Hon prekade på en hög där bland annat denna underbara väska låg, hon tänkte alltså skänka bort den.. HERREGUD KVINNA!? Den är ju cp snygg? Snabbt som fan tog jag med den upp på mitt rum, och jag hade tänkte köpa något vinrött läderband eller eventuellt skärp liknande band, så man kan ha den över axeln! Och som vanligt då så måste jag bara nämna någonting om hur snygg den skulle vara i sommar! Hehe 

WE'RE HALF AWAKE


SAILORS SHIRT

Linne - BikBok
 
Tänka sig att den här tröjan var verkligen kärlek vid första ögonkastet! Jag hade letat efter en tröja i den här modellen, men aldrig riktigt hittat någon som jag gillat. Men när jag såg den här så kändes den bara så himla jag. Haha, det låter som om jag har hittat min soulmate, men det kanske är så också!! Iallafall inom kläder, hehe. Jag kan inte vänta tills i sommar då lite brun hy kommer bära den typ 10 gånger bättre än detta bleka vinter fan.. Typ peace and love. Haha alltså ni ska veta att jag kommer på mig själv minst 10 gånger om dagen med att både prata om eller tänka på just PAL13. Jag kan inte rå för det, jag längtar så mycket helt enkelt!
 

AMERICAN BATHROOM

 
Kollade igenom lite bilder häromdagen och hittade dessa. Det är ifrån en toalett på en restaurang på Hollywood Boulevard. Skit cool tycket jag!! Jag kommer ihåg att hela restaurangen var lite såhär, inte att det var klotter överallt utan att den var bara allmänt ball. Tillexempel så hade dom signerade affirser, från kändisar som hade ätit där, som tapeter. Och massa sådant coolt, typ medvetet "slitet". Plus att dom hade så jävla god mat, och det var väl det viktigaste haha. 
 
Jag kommer ihåg att jag tog fler bilder i just den resaurangen, men jag vet inte riktigt vart i datorn dom ligger, och jag har så otroligt med bilder så jag vet inte vart jag ska börja.. Haha. Men det skulle vara kul att hitta dom!

DOM DIMMIGA DAGARNA

 
Idag skiner solen allt! Vaknade av solstrålar genom persiennerna, och det är riktigt vårräder ute!! Jag hoppas verkligen att det här håller i sig nu då, så att snön smälter, och att det inte kommer nå mer vitt pulver.
 
Jag har varit så himla sugen på scones hela vecka, så liksom vad hade jag för val? +15 grader i solen på trappen, och med Håkan i högtalarna satte jag mig ute på trappen med Johhny och åt frukost! Idag är en till dag då jag inte ska göra så mycket. Jag ska bara städa och senare ikväll ska jag dansa. 

EARTH HOUR

 
Earth hour spenderades i år med bara mamma och pappa. Vi har ätit tacos och pratat en massa. Mysigt att vara bara vi, och inga andra liksom. Känner att jag behövde just denhär timman med mina föräldrar, även fast man inte gör så mycket så blir det liksom kvalitets tid, vilket jag och mina föräldrar verkligen behöver då vi knappt ser varandra fast än vi bor i samma hus. Ja, detta var mysigt. 
 
Jag ska gå och lägga mig nu iallafall, kommer troligen ligga vaken och lyssna på Håkan ett tag, bara för att avsluta dagen perfekt. Tack och bock, godnatt

COME ALIVE

Foo Fighters - Come Alive

GREEN MANCHESTER

I torsdags var jag och alva uppe på stan en sväng, vi fikade på engeln och gjorde stopp i toaletten, haha. När vi inte hittade någonting i affärerna så slutade det med att vi gick in på second hand. Och där på en galge gömd bland massa kavajer hängde den här jackan! 40 kronor, herregud det är ju bara att slå till! Jag älskar second hand, dock så brukar det inte finnas så mycket fint här i ludvika.. Men ibland så hittar man någonting och då blir man så himla lycklig!! Haha 

LÖRDAGAR

Jag vet inte vad det är med just lördagar, men det är någonting specillet! Håller ni inte med? Att vakna upp med solen i ögonen och det är liksom allmänt mysigt bara! Hela dagen hittills har spenderats med gitarrerna och te, och jag kommer nog inte göra så mycket mer heller. 
 
Igår hade jag och Linn dans hela dagen, med både 7or, 8or och 9or. Det var fakiskt kul, dock så gjorde jag illa mig i ryggen. Jag vet inte riktigt vad jag har gjort men jag gissar på att jag har strechat fast än jag inte riktigt har varit varm, eller någonting sådant. Så igår när jag kom hem så duschade jag sen gjorde jag det stora misstaget att lägga mig och sova. Så ja, jag sov hela fredagen.. Jag som hade planer, fan ta dig Linda. 

THIRTEEN

Tröja - GinaTricot / Mössa - Lost & found 
Big Star - Thirteen
 
Läste i tidningen imorse att mars förra året var det 17 plusgrader i Ludvika, idag är det minus 10.. Det här är inte okej. Jag saknar ju sommar så mycket som det går. Så ska det hålla på att först bli plus grader med sol och asfalt för att sen gå tillbaka till vinter och snökaos igen!? ÅÅÅH jag blir så sur!! Jag var verkligen glad de där veckorna som det verkligen var vår, men nu blir man ju bara så himla deprimerad av att allt bara är grått.. 

FINNS DET NÅGON HIMMEL, FINNS NÅGONTING?

Tre från igår.
 
En till sak jag måste ha innan jag dör är en analog system kamera. Bruset som blir i dom bilderna är oslagbara, det är så himla snyggt och det går tyvärr inte riktigt att fixa i photoshop.. Plus att dom är så himla fina. Åh det finns så mycket man vill här i livet, haha. Typ flytta till usa och leva på dans och fotografering skulle väl inte vara helt fel. Eller typ vara mång miljonär på franska rivieran. Men det fattar man ju att så kommer det aldrig bli, men.. man kan ju alltid drömma!

FÖRSTA GLIDET

 
Känslan går inte att beskriva. 

BLACK HOLE SUN

Tröja - Gina Tricot / Armband - BikBok 
 
Efter min långa period på 13 dagar helt utan svarta jeans är jag nu tillbaka!! Jag har en känsla av att det kommer bli väldigt mycket svarta jeans den här veckan, hehe men jag kan inte rå för det, jag har saknat känslan.. Undra om man kan vara beroende av svarta byxor, för isånnafall är jag nog det.. Haha typ sniffa en svart eller så 
 

LOST AND FOUND

 
Idag har jag varit i kupolen med min kära mor. Huvudsaken varför vi åkte dit var såklart för att jag behövde ett par svarta jeans, eftersom mina förra bebisar sprack.. Jag skulle även köpa nya dansskor för dom jag har nu är det hål i sulan på, så då släpar jag in mig grus och sånt.. Jag hittade ett par Addidas som var rosa och vita, jag lovar och svär dom var perfekta. Så fanns dom till en storlek mindre än vad jag har.. Alltså jag lovar jag dog, jag blev så heart broken... Tänk dig själv att hitta de ultimata skorna så finns dom inte i din storlek, utan en storlek mindre. Som tur är så kom jag på att jag från och med nu bara kommer att dansa jazz, och då har vi inga skor. Så då har jag lite längre tid på mig att hitta ett par dansskor.  
 
Så ja, jag har äntligen ett par svarta jeans igen. Sen köpte jag även två tröjor och denna snygga mössa från Lost & Found! Jag har längtat så länge efter en mössa som passar mitt konstiga huvud, lyckan när denna satt som en smäck!! Jaja, nu ska jag kila ner på stan och dansa. 

JELLY FISH

 
Fyfan vilka coola djur. Maneter. Dehär fyra, och tusen till, tog jag i San Fransico på ett akvarium. Så nej, jag har inte simmat med maneter.. Herregud haha, jag vågar knappt stå på bottnen i sjöarna om sommrarna.. Jag är extremt rädd för fiskar siddu.. 

HERE WE GO

 
Det blev lite changed plans, jag och hanna ska sova hos sara! Men nu ska jag traska iväg upp till högberget och möta dem, så ska vi hitta något sopat ställe där vi kan rulla ett tag, senare ska vi grilla korv och marshmellows! 

LÖRDAG

 
HALLELUJAH va skönt med helg. Lite äggröra var ju inte helt fel att inviga helgen med, det är lyxfrukost det! Nu ska jag ta en låång dusch, sen ska jag plugga heeeela dagen enda tills ikväll då jag ska ut på äventyr med Sara och Hanna. Hihi ååh jag har längtat så himla mycket till dethär, ja jag har till och med drömt om det... Första longboard-glidet 2013!! WOOAHHH KDMSMADLOSA 

HAN BARA STÅR DÄR OCH STIRRAR MIG RAKT NER I SJÄLEN

 
Här om dagen släpptes håkans "smakprovs singel" på hans skiva "Det kommer aldrig va över för mig" som kommer ut den 17 april. Jag fick ett sms av alva i förrgår där hon sa att hon lyssnade på låten, och herregud jag kom typ i chock. Visste verkligen inte vart jag skulle ta vägen. Då var jag ute och gick på en kvällspromenad med Johnny, och jag lyssnade på den för första gången. Alltså håkan är ett jäkla under, det är inte många som kan göra ett helt album där alla låtarna är bra, och sen göra album på album där låtarna verkligen är breath taking. AAAAAAAH jag vill bara skrika, jag blir så JÄVLA lycklig. Haha, emotional 
 

ALL BLACK EVERYTHING - PART TWO

 
I vissa ljus är mitt hår ljusblondt med vita slingor, i annat ljus är jag brunett och här ser det ut som om mitt hår är orange? Jag blir så ledsen.. På tal om hår så klippte jag mig i tisdags. Jag toppade bara, eftersom jag sparar ut, och det syns knappt någon skillnad. Men jag fick faktiskt beröm för hur mycket bättre mitt hår är nu än vad det var innan jag klippte axellångt. FYFAN VA SKÖNT! Jag har oroat mig faktiskt, över hur mitt hår mår. Men då vet jag nu att det mår bra igen! Och i sommar kommer det bli solblekt, åååh jag längtar!

ALICE I UNDERLANDET

En vän till en vän filmade dansuppvisningen i måndags, shit va bra! Tänker på alla dom gånger jag sagt att "Jo men pappa ska filma uppvisningen, så jag tänkte lägga upp den på Youtube så kan jag lägga upp den här sen!" Haha dagens skämt, jag har alltid tänkt göra det, men det har aldrig blivit av.. Tur att det finns fler människor än jag då. ENJOY!!
 
Och haha justja, vi sa att vi skulle börja krypa ner från trapporna och upp på scenen så fort det blev mörkt i salongen.. även fast vi inte hörde någon musik, eftersom låten är tyst i början. Och på träningen sa Sara att "Det kommer säkert bli så att vi börjar krypa sen blir det något fel på musiken." Hahaha gissa vad som händer? Jo det blir fel på ljudet så musiken startar inte.. Därför kan man hoppa över de första två minutrarna, för då kryper vi bara runt på scenen. Haha alltså det var det värsta jag gjort, paniken man fick.. Går inte att förklara haha 
 
 

SLITEN

 
Såhär sliten som jag varit de senaste veckorna har jag nog aldrig någonsin varit förut. Visst, det har varit illa förut, men aldrig såhär. Att dansa varje dag har varit det som fått mig att klara av det. Men också därför jag har varit så stressad. Vi hade ju uppvisning på en mässa i måndags, och vi har bara haft två - tre veckor på oss att få ihop både danser och mellanspel. Samtidigt som jag har dansat varje dag så har jag haft massa stora arbeten med skolan. Så det har liksom varit hem, äta, dansa och dom dagar jag hunnit så har jag pluggat. Speciellt på kvällen. Har flera dagar på raken inte stängt av datorn förns ett på grund av att jag varit tvungen att plugga.
 
Räddningen för att jag skulle klara av den här veckan var att jag igår morse och även imorse fick sovmorgon. Igår vaknade jag inte av alarmet och vaknade 20 minuter innan vi började, och jag var så slut så jag bestämde mig för att stanna hemma istället. Idag gick det bättre, och vi hade ett väldigt chill schema så det gick lätt. Det var riktigt skönt att få sova ut två dagar i rad, för det behövde jag verkligen.
 
Så nu är det tillbaka till de gamla vanliga dagsrutinerna, och jag ska bara dansa en gång i veckan. Och liksom även fast jag vill dansa mer så vet jag att det inte går. Dels för att jag har massa annat jag måste ta hand om, och dels för att benhinne inflammationen har kommit tillbaka. Jippie 

ALL BLACK EVERYTHING - PART ONE

Jacka - ONLY / Solglasögon - USA (?) haha / Kofta - Jeans and more / T-shirt - Jack and Jones / Creepers - Din sko 
 
Idag på franskan så skulle vi beskriva vad var och en hade på sig. Kul att jag är helsvart idag då. Wihoo

3 GAMLA

 
Någon gång i mitt liv så ska jag ha en skrivmaskin ståendes hemma. Dom är så himla fin, så vintage så det finns inte. Den behöver inte fungera, eller det skulle såklart vara kul, men jag skulle nog mest ha den för att titta på. 

LETS TAKE THE LONG WAY HOME

 
Det här är ärligt talat det jag saknar mest. Skulle dö om isen smälte och om dom sopade gatorna. Jag ska åka så mycket longboard i sommar. Det är bland det bästa som finns. 
 
Beautiful Girls THE - Let's take the long way home 

NU KAN JAG INTE VÄNTA LÄNGRE

 
Ge mig sommar, ge mig P&L13, GE MIG HÅKAN 
Undra hur många gånger jag gråtit, rysit eller längtat till vad vet jag, till den här live skivan. Kan inte andas. 
 

SOVMORGON

Fem över nio satt jag uppe på folktandvården, nervös var jag.. Första gången jag gick dit utan mamma ju, och jag visste knappt vart det låg. Tur var att jag mötte Hampus som nyss varit där, så fick han visa mig. Det gick bra iallafall, men dom gjorde en sak som gjorde så jävla ont! Dom drog i tandköttet med den dära peksaken, sen så säger hon "Du har lite blödningar." Haha är det så konsigt när du sitter och drar i tandköttet? Haha, nej men dom sa att det såg riktigt bra ut, så det är ju skönt. 
 
Jag kom nyss hem, och har precis packat ner danskläder och lite mat. Jag ska nämligen dansa resten av dagen. Vi ska bland annat kolla hur scenen ser ut där vi ska uppträda, hoppas vi får plats och sånt.. Aja, nu ska jag bege mig ner mot stan! 
 

DÅLIGT MED TID

Alltså herregud, vart tar dagarna vägen? Allting går så läskigt fort just nu. Jag hinner knappt hem från skolan sen somnar jag? Jag har massa stora plugg-uppgifter som jag jobbar på dag ut och dag in, samtidigt som jag på måndag har dansuppvisning och vi är inte ens klara med danserna. Jag är i skolan, kommer hem och pluggar, åker och dansar i timtal ibland, kommer hem och somnar eller eventuellt gör mer läxa. Och det är just därför som det denhär veckan inte kommer att bli så mycket bloggning, speciellt inga outfit bilder eller någonting sådant. Jag tänker inte stressa ihjäl mig, igen, utan plockar bort det som går att plocka bort, och det är just nu bloggen. Men nästa vecka borde allt bli som vanligt igen! 
 
Idag efter skolan hade jag en kort danslektion då vi mestadels gick igenom programmet och planerade lite inför på måndag. När jag kom hem lagade jag mat (jag är faktiskt duktig på att laga mat!!) och sen dess har jag pluggat. Nu är jag cp-äckligt trött, eftersom jag under de senaste nätterna bara har sovit högst 5-6 timmar, och jag tänker gå och lägga mig nu. Imorgon är det brytdag så alla slutar runt elva, och jag ska till tandläkaren så imorgon blir det ingen skola alls för mig del! Åååh sovmorgon
 
 
 
Två bilder från förra gången vi hade Alice i underlandet uppvisning. Det var min danslärares projektarbete, men denna gången är det för Studieförbundet vuxenskolan som ska ha en mässa om psykisk obalans eller vad det nu var, och de frågade faktiskt speciellt efter den showen. Fast nu har vi såklart andra danser och andra scener, och även en annan danslärare. Vi hade jättekul förra Alice uppvisningen, och änsålänge har det varit kul den här gången också! 

SOM STUDENTEN ÄLSKAR ATT DRÖMMA

   Värme, jag saknar det så otroligt. Jag får rysningnar varje gång det bränner på ryggen genom skinnjackan av vårsolen. Jag vill ha det sådär äckligt varmt och skönt, sand mellan tårna och havssalt i håret. Jag vill äta god mat, dricka frukt drinkar i bikini. Bränna mig på axlarna och få solblekt hår.. Åh herregud vad jag vill utomlands just nu. Jag vill tillbaka till thailand, träffa människor och bara vara ett tag. 
 
Håkan Hellström – Precis Som Romeo
Lyssna, se och njut säger jag bara. Lyssna, se och njut.. 
 
 
 
Om det finns ett paradis så måste väl ändå detta vara det? Helt sjukt vackert.

LYCKORUS / OLYCKORUS

   Idag hade vi beeptest på idrotten. Vet inte om jag är nöjd med mitt resultat eller inte. Jag är ju förkyld, så jag tog inte i mitt värsta, och jag hade kunnat springa ett tag till. Jag gjorde inget test i åttan, och mitt resultat från sjuan var 8:3. Detta året fick jag 9:2, och jag är nog ganska nöjd ändå.. Kan bara inte sluta tänka hur mycket till jag hade klarat av om jag hade varit frisk. Jag vill ju veta hur jag "ligger till" på riktigt. 
   Sen när jag kom hem från skolan så var jag hungrig, så jag slängde ihop lite sallad, och precis som jag skulle till och sätta mig hör jag KRASH och känner någonting på innersidan låret. Mina jeans sprack, dock sprack verkligen. Åhh, vad ska jag göra nu, mina svarta jeans är ju mina all time lovers, skulle kunna ha på mig dom varje dag. Och hade det inte varit för att man måste tvätta dom och variera sig lite så hade jag lungt haft det också.. Jag är så hjärtbrusten, de här är de första jeansen som jag någonsin har spräckt! Jag kanske ska ta fram sax och symaskin och pimpa ett par shorts? Maybe, maybe not. Fast vad har jag att förlora? Dom är ju ändå trasiga. Och jag har ju faktiskt lyckats förut.. 
 

HANDBAGS

 
   Hittade två väldigt fina handväskor från Nastygal, jag är dock fattig.. Men jag behöver verkligen en ny väska, jag har ju ingen större. Bara små, som det ändåså inte får plats någonting i, liksom.. vad är det för mening? Men aja, jag får väl göra som när man var liten. Lägga undan pengar och spara! Jag kommer inte klara det, att spara pengar är verkligen inte min grej. Att äta upp dom är jag dock expert på.. 

DESSA PLUGGDAGAR

 
   Första dagen i skolan idag, gick helt okej. Faktiskt skönt att få komma tillbaka till sina rutiner, jag funkar bäst då. Ända sen jag kom hem från skolan har jag pluggat massa, och nu ska jag springa upp på stan och dansa i två timmar. Sen hem och fortsätta.. Aja, jag får skylla mig själv att jag inte gjorde mer under lovet.. 

STREETSTAR

 
T-shirt - weekday / Jeans - Gina Tricot / Keps - NY / Sneakers - Reebok 
 
   Nu gittar jag, Hanna och Sofia till stockholm för en hel dag på Streetstar! För er som inte vet vad det är så är det en danstävling inom massa olika grenar. Folk från hela världen kommer och dansar och kända dansare inom just den grenen dömer. Det är massa battlar och det är den där otroligt sköna stämningen där alla verkligen är sig själva! Gillar man någonting som dansarna gör så ställer man sig bara upp och skriker, BAM så är man i typ Queens eller typ harlem! Helt sjuuuuk vilken stämning det är där inne! Det här blir tredje året i rad för mig, och iår är det i Fryshuset. Så när vi är där ska vi passa på att fråga lite om dansskola! Ciao