Cut em'

 
 
Idag har jag tagit ett stort steg i jeanslivet. Jag har nämligen klippt i mina skönaste, mjukaste och bäst sittande svarta jeans. Jag har haft dom ett bra tag, färgen har gått ur och superstrechen har gjort sitt. Så jag tänkte ÄSCH vadfan, det är väl lika bra. Nu eller aldrig liksom.
 
Köpte dessutom ett par exakt likadana i helgen. Kommer nog stick with these jeans för ett tag nu, jag älskar dom. Superstrech, höga i midjan, håller färgen helt ok ändå (för att vara superstrech jeans) och långa i benen. Typ 499:- (tror jag?) Carlings egna märke tror jag tillochmed. Way better than Dr.Denim. 
 
 

Late Nights

 
Detta är första kvällen på 4 dagar i rad som jag ej spenderar med läxor, förstår ni hur skönt det är? Jag har verkligen inte gjort någonting hela eftermiddagen. Jag bokstavligt talat skuttade hem från skolan, då jag sista lektionen skrev första provet denna termin som faktiskt kändes okej, just därför kände jag att jag var värd en kväll utan näsan i någon bok. 
 
Jag har mest spelat gitarr och druckit te, som vanligt. Jag har för övrigt planer på att spela in en ny cover i helgen, men det är såklart bara om jag blir frisk! Nu ska jag mysa ner mig i sängen och sova, godnatt!