A forest stairway

 
 
Dagarna blir kortare, kvällarna blir längre, morgorna blir dimmigare och marken blir allt mer prickig av löv i olika färger. ÄNTLIGEN är det höst på ritkigt och inte bara i mitt hjärta samt hjärna. Jag taggar även höstdepressionen som jag känner kommer krypandes, även fast jag iår har tänkt fika mig fri från den. Största tipset!! Kaffe och bakverk läker brustna hjärtan. Puss
 

Bloggpaus?

 
Hej! Det var sisådär en och en halv vecka sedan vi hördes sist.. Jag har nämligen varit sjuk, hela förra veckan och delvis veckan innan det. Jag har både lökat och frossat i feber, plus världens jävla dunderförkylning på det. Jag har inte orkat helt enkelt. Men nu är jag påväg att bli frisk! Det är bara förkylningen som är kvar :)
 
Såklart har jag missat hur mycket som helst i skolan, och jag ligger efter i verkligen alla ämnen. Hela den här helgen har gått till att plugga, och eftersom vi har studiedag imorgon så kommer morgondagen också spenderas pluggandes. 
 
Nu vet ni iallafall varför det har varit segt på bloggen och varför det troligtvis kommer att vara det ett tag till. Jag kommer att försöka blogga, men ni vet, utbildningen och hälsan går först!! Haha puss 

Obehöriga äger ej tillträde

Canon EOS 70D + 35-70mm f/3.5
 
Haha idag när jag var ute en sväng med kameran, bland annat för att ta outfit-bilderna, så kom en skåpbil och chauffören tuta och vifta och var skitarg. Han viftade åt mig att försvinna för tydligen fick man inte använda kameror/ta kort på "deras område", vilket är lite kul då det bara är en bakgata i princip? 
 
Jag blev ju typ livrädd för han var så arg så jag slängde ihop mina saker och cyklade därifrån hahah.. Som tur var hade jag redan varit där ett tag så jag hade fått alla min bilder. Haha ganska kul ändå, han var verkligen verkligen arg. Liksom om man inte får ta kort på "erat område" sätt upp skyltar då?? Stopid 

17/9

Trenchcoat - Åhléns // Sneakers - Vans // T-shirt - H&M 
 
Hallådär! Dagen på skolfronten har varit extrem, biologi fysik matte kemi 08.00 till 16.30. Plus att jag var hemma igår med feber och halsont och sjukdom gjorde ju inte precis dagen lättare. 
 
Har alltså provat att fota med fjärrkontroll och sådär för 70D huset nu och det gick mycket mycket bra! Enda krångligheten var att kameran hade lite svårt att hitta signalen men jag att vara norgrannare med vart jag pekar är en sak jag kan lära mig haha. 
 
Nu ska jag plugga inför första matteprovet för terminen som vi har imorgon. Är lite nervös faktiskt menmen. Som vanligt är det så att, jag som har svårt för matte, är glad bara jag klarar mig! 
 
 
P.S - hur sjukt är det inte att jag har letat sen tidigt i höstas efter en trenchcoat som passar just mig, så hittar jag min perfekta på Åhlens i Borlänge? Haha trodde jag aldrig, åhlens liksom? 
 

Aussie

 
 
Är det någon som använt detta torrschampoo någon gång? Jag har hört talas om märket och sådär, men har ingen aning om det är bra eller dåligt. Mitt förra torrschampoo hade levt ett hårt i liv i somras, kanske mestadels på grund av Bråvalla, där jag tror största delen förbrukades hehe.  
 
Jag behövde ett nytt men ville prova något annat än batiste, så vi får se hur detta klarar sig. Hade inga problem med batiste men man kan ju hoppas på att detta är ännu bättre! Köpte det iallfall på Åhlens för typ 160 riksdaler tror jag. 

Soliga dagar

Nej men hej solen, vad kul att få se dig igen! Det var länge sedan sist faktiskt. Jag ÄLSKAR det faktum att solen kom fram idag. Även fast det knappt är höst än så saknade jag redan sommaren när solen brännde genom skinnjackan på ryggen tidigare idag när jag cyklade hem.
 
Förresten vill jag bara säga att alla de myndiga ungdomar som idag inte har varit iväg och lagt sin röst till ett bättre sverige kan ta sig i röven. Ni har ingen aning om hur viktiga era röster är. Tänk på mig, jag är 17 år och får inte rösta förens nästa val. Då är jag 21 år. Det betyder alltså jag kommer leva 3 år som myndig utan att ha haft någon chans att få påverka regeringen och samhället vi lever i. Och till alla er som har röstat BRA GJORT, jag är stolt. Förutom ni som har röstat på Sverige Demokraterna, ni kan också ta er i röven, eller värre. :)
 
 
 

En lördagskväll i September

Haha hampus<3
 
Var som sagt hemma oss Isabella ute på laggarudden på myskrök igårkväll. Vi åt och drack och pratade massa gamla minnen och historier. Jag hade det så jävla bra, tycker verkligen om dessa människor. Vi fixade skjuts in till stan för att gå på hemmafest för att inse att det sög och spendera närmsta timmen åt att försöka ta oss tillbaka.
 
När vi äntligen kom hem till Issa igen så var klockan för mycket för mig att cykla hem genom skogen, så det slutade med att vi tjejer stannade. Vaknade alltså på soffan hos Issa, vi åt frukost och chillade där ett tag innan jag cyklade hem. 
 
Jag har inte gjort någonting idag annat än att plugga lite, och nu ska jag nog plinka lite på guran! Ciao. 

Braid

 
Fyfasen va skönt med lördag! Igår var det obviously fredag och vi hade nollning för NA14. Det gick inte så bra men det är det väl inte meningen att det ska göra heller haha. Vi hade även en amerikanare på besök från skolan och även han var med! Veckan, eller ja typ mitt liv, är gjort. Han sa nämligen att jag pratar jättebra engelska och inte har någon svensk accent alls!! Jag dog lite faktiskt<3 
 
Idag har jag knallat runt på kupolen lite halvbakis med mamma och shoppat. Kom hem ganska nyss och nu ska jag svida om för att rulla vidare hem til Issa för lite mys/krök. PUSS

Att dansa

Idag har jag fått dansa på riktigt för första gången på nästan 4 månader. Trodde först att det inte skulle bli av att dansa för mig alls nu i höst, men TUR SOM FAN redde det ut sig. 
 
Att få stå i den så otroligt inlevda och minnesfyllda danssalen på SV igen kändes så sjukt bra. Att få röra sig till någons koregrafi och bara få släppa loss. Det är helt stört att en aktivitet kan blockera ens tankar och släppa en fri på ett sådant sätt som dans gör för mig. 
 
Jag höll på att gå sönder förra hösten och ärligt så tror jag att dansen var en av de få sakerna som höll ihop mig. Nu är det år två på gymnasiet och ribban höjs ytterligare lite till. Jag tvivlar inte en sekund på att dansen kommer vara en av de saker som, iår igen, håller mig samman. 
 
Att kunna ha kontroll över sin egna kropp på ett sådant sätt. Att ha starka armar. Att ha stark mage. Att sätta snabba steg. Att få klara av en riktigt svår koregrafi. Bara en dansare vet vilken glädje det ger. Vilken otrolig jävla glädje och stolthet det sprider i hela kroppen. 
 
Helt otroligt.

Unboxing


Dag 2

 
Magontet gick aldrig riktigt över igår, och när jag vaknade imorse hade jag lika ont igen. Därför blev jag hemma idag också. Igår kunde jag inte riktigt sova men idag har jag sovit halva dagen. Jag tror det är ett bra tecken eftersom man brukar bli frisk snabbare om man sover mycket. 
 
Hoppas hoppas jag inte vaknar med ont imorgon igen för nu kan jag inte missa mer i skolan. Har fysikprov nu på fredag och två prov nästa vecka.. Kroppen du har valt fel vecka att bli sjuk :( 
 
Jag får försöka kura mig, om det ens går när magen krånglar, och försöka bli frisk NU.

Vattendroppar

Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/2,5. Tagna för någon dag sen efter regn.
 
Välkommen tisdag. Jag välkomnar också mina magkramper, dock lite mer motvilligt. Vaknade imorse med kramp och kunde knappt röra mig. Har legat i sängen i stort sett hela dagen med undantag för att äta samt öppna ytterdörren för en försäljare i bara trosor. 
 
Kramperna brukar gå över efter några timmar så såsmåningom när jag mår bättre kommer jag nog ta mig an läxhögen som växer på mitt skrivbord samt äter på min hjärna.
 
Så länge ska jag kolla klart på The Hobbit 2, som jag har kollat på nu under förmiddagen, och dricka te. Puss
 

23:14

.. och jag ligger i sängen överväldigad av materiell lycka. Har klickat hem en sak just ikväll, som är lite mer betydelsefull än kläder, och förhoppningsvis kommer paktetet om bara någon dag!
 
Ha det gött och må bra och ta hand om er och sov gott/ät gott osv. Godnatt (inte för att jag kommer kunna sova men ändå) 
 
 

à Paris

 
Att säga att jag saknar gatorna av Paris vore en underdrift. Hoppas på att kunna åka tillbaka snart, älskar detta underbara land. Synd att språklektionerna blev så flummiga (ångar inget<3) annars hade man kanske kunnat leva där en dag. 
 
OBS! Jag vill att alla ska notera hunden på bild 2 som lägger en korv mitt på gatan :)
 
 
 

För jag ser allt svart på vitt

 

Hallon & blålär

Nån dl vaniljyoghurt, en banan, 1dl blåbär samt 1dl hallon. Blanda med flingor om du är hungrig, ger lite tugg!
 
Goddagens lovers. Har sovit ut rejält och har ingenting planerat idag än lite plugg och småaktiga städ saker så som dammsuga rummet osv. Mamma har även tvingat mig att klippagräsmattan, men vi får se om jag gör det idag eller om jag skjuter upp det till imorgon hehe. 
 

Lilac

 
Goddag, godkväll, godmorgon eller vad man nu ska säga. Det var nämligen så att jag somnade när jag kom hem från skolan och har därför fått lite sömnproblem nu fram mot natten. Jag har därför i ren desperation av någon slags syssla som helst gjort om lite i designen här på bloggen!
 
Det började med att jag bara skulle ändra något litet fel, så litet så jag inte ens kommer ihåg det nu, och först när jag börja plutta och dutta så kom jag på hur kul det är med koder och hela den skiten! Ganska kul med nytt och lite skönt också faktiskt, hade börjat tröttna.. :)
 
Nu ska jag bara borsta gaddarna sen ska jag kura ner mig i sängen och sova. Godnatt! 

Toppad

Igår förmiddag fick jag lite halvt panik när jag märkte att jag på något sätt hade lyckats dubbelbokat min frisörtid samtidigt som jag hade kemilektion.. Jag var i princip redo att säga till läraren att jag hade tandläkartid och gå (ooooh badass) när jag extrakikade i almanackan och såg att jag hade kollat fel en dag..
 
Med andra ord så jag klippte mig idag istället. Hann precis hem mellan skolan och klipptiden för att dricka en kopp kaffe. Klippte bara 1,5-2cm men jäklar vilken skillnad, så det är skönt. Fick dessutom beröm för mitt fina hår, och jag som har haft sån himla ångest för att jag har trott att mitt hår är jätteslitet.. Så då blev jag verkligen skitglad! Haha 
 
 

Bright blue

 

Sovmorgon

Godmorgon! Sovmorgon idag, börjar inte förens 10.30, och sovmorgon betyder LYXFRULLE!! Tänk om man skulle hinna äta sånhär frukost varje vardagsmorgon ojoj.. Äggröra, knäckemacka med keso och kvarg med mammas craycray frömix med banan och kanel, och te såklart!
 
Ska förövrigt klippa mig idag efter skolan, ingenting märkvärdigt utan bara toppa och ta lite slitet.
 
 

Genom solen

 
Nu ljög jag för er för alla dessa bilder är inte tagna i motljus. 
 

Vilse i skogen

 
Idag har jag tagit med min kameran into the wild och fotograferat lite för en gångs skull! Har pluggdag idag men behövde en paus mitt i allt så jag kände att det var bra, en liten fotorunda. Sträcka på bena, frisk luft, kreativitet, perfekt!! Ska fortsätta att plugga nu, så om jag hinner så lägger jag upp bilder morgon :) 
 
Har förövrigt väldigt mycket och tunga skolgrejer att göra för tillfället, då både biologi- och kemi-lärarna är borta. Har i och för sig väldigt slappt schema då ca hälften av dagarna utgörs av just kemi och biologi, men ju mer man slöar på skoltid desto mer får man ju göra hemma så.. jag får väl skylla mig själv helt enkelt! Ångrar dock inte en enda sovmorgon - det kan jag lova.