[Live in Paris]

 
Ååååh herre min jävla gud. FYAN va bra. Blir på något sätt så musikaliskt tillfredsställd haha. Detta kommer jag leva på veckan ut kan jag lova. Eller tills på fredag räcker väl igentligen, att liksom lyckas hålla själen matad resten av veckan. Den jobbiga delan av veckan haha 

Not exactly dots

Jacka - Levis // Skjorta - Carlings // Linne - Vero Moda // Kängor - Dr. Martens
 
Min kära fina älskade Levis jacka, som jag har längtat, trånat, SUKTAT efter att få ta fram dig!! Nu jävlar är våren här på riktigt, vaknar på morgonen av fåglar och solljus! Hoppas bara att det håller i sig nu. 
 
Jag var i Göteborg i helgen med mina föräldrar. Fick (äntligen) shoppa lite, och bara att få vara i Göteborg får mig att må bra! Bästa staden, dit ska jag flytta.  Just nu har jag lite bråttom då jag ska dansa snart, men jag kan berätta mer sen! (Ska bli bättre på att blogga igen, puss) 

Faster, faster

 
 
HUR SJUKT är det inte hur otroligt jävla fort mitt hår växer?! När jag började höstas hade jag lite längre än axelkort, och nu går det nedanför bröstena på mig?? Heelt sick, förstår inte hur det kan ha växt så fort? 
 
Klippte sönder ännu ett par jeans förra veckan, vet inte hur många jeans jag har klippt sönder under mina dagar? Mamma blir alltid lika glad... NOOT. Blir alltid så till mig så det ligger saxar, måttstockar och avklippta jeans bitar över hela rummet haha. ÄLSKAR att göra om vanliga plagg till någonting speciellt, till mitt egna liksom. 
 
Förövrigt så vill jag bara HA VÅR. Förra veckan var livet gott, solen lyste, snön smälte och jag cyklade till skolan. Denna vecka ligger snön på marken och imorse gick jag huttrande i vinterjacka påväg till skolan... USCH OCH FY, det gick ju så bra förra veckan. 
 

No. 4


Color skies

 
Mother nature, you tha bomb. Tagna från min balkong i pyamas, ganska värdefullt att bo "ute på landet" ibland. Vet ni att jag ibland har sett norrsken från min balkong? Finaste och sjukaste jag någonsin har sett, och då har jag ändå stått på kanten av Grand Canyon och kikat ner på colorado river ca 1km rakt ner i jorden, ridit elefanter, klappat tigrar OCH sett Fredrik Reinfeldt bli intervjuad utanför globen. Ja, jo, jag tror nog att jag älskar att bo "ett med naturen" lite mer än jag skulle erkänna. 

Incoming

 
I måndags hade vi brytdag, så då passade jag på att spendera dagen med lite mikrofoner, gitarrer, sång och kameran. Cover nummer 4 är påväg!! Håll ögon och öron uppna (eller gå in på min blogg under helgen)! Första gången nu som jag filmar med systemkameran! Jag har ju en Canon Eos 450D och den har ingen mjukvara för att filma, men det finns ett antal program som gör att man kan filma ändå, fast genom datorn! Jag använde programet EOS Camera Movie Record, som fungerar med alla Canon kameror som har Live View funktion!! Asbra ju. 
 
Vill också säga att ni har varit duktiga på att komma in på min blogg även fast jag bloggar som en kamel just nu!! Försöker lösa min photoshop kris sålänge - PUSS. 

Romme alpin

Igår åkte jag skidor för första gången på jag vet inte hur länge! Skolan hade bokat buss och det var frivilligt så länge man betalade! Hela dagen igår var ju underbar, solen lyste och det blev nästan jobbigt att åka då det blev så varmt! Snön i backarna smälte mot slutet av dagen, och när vi satt i bussen hem såg vi att det hade varit FEMTON
 GRADER i dalen?! Haha helt sjukt! Som tur var hade vi med oss massa fika, så när snön var för blöt för att kunna åka i så fikade vi istället. Hehe 




Sneak Freak

Alla skorna är från Junkyard.
 
GE MIG ALLIHOPA! En sak är jag säker på, om jag hade varit rik så hade jag spenderat större del av alla mina pengar på sneakers.. Sneakers och skor, skor och sneakers. 
 
De största "wantsen" just nu är väl ett par Air max 1, eller 90 essential. Sen ett par vans eller slip-ons nu lagom till våren skulle ju inte heller sitta fel! Sen måste jag ju ha ett par nya dansskor också.. Hur mycket är vi uppe i nu tro?? Typ 3 gånger mer än vad fattiga jag har råd med. Typ. 

Bråvalla

Nu ni kära gobbor och gommor har jag klickat hem och kirrat Bråvalla- festival och camping biljett!! Som jag har väntat på detta alltså, jag är så sjuukt jääävla taggad!!
 
 
Två bilder från förra året. 

23.57

Endast tre minuter kvar av fettisdagen och jag har inte ätit en enda semla.. Kinda the most tragical thing that has ever happend in my life. 

Color slick

 
 
Redigerat upp 2 st i färg! Även då jag måste säga att svartvita var mycket snyggare.

Ripped

 
Cicci destroy jeans - Ginatricot 399:- 
 

Här är dom, mina älsklingar! Vet inte hur länge som jag har letat efter ett par "halvbaggy" blåa trasiga jeans. Denhär modellen är igentligen inte slappt sittande, men går man upp någon storlek så sitter dom precis som jag vill ha dom! Dock vet jag inte riktigt om jag ska byta till ännu en storlek större? Dom är lite för tajta, men risken är ju den att dom blir waay to big i midjan.. 
 
PS. Livet rullar och jag kom på att jag har photoshop på den gamla stationära datorn!! 

Snälla phs

Nuu är det så att mitt photoshop (som jag kanske kanske inte har laddat ner från internet) har slutat att fungera! Det öppnas inte osv, jag kommer inte in på det! Jag har satt pappa på att laga det/hjälpa mig hitta ny version (kanske kanske inte nerladdning från en annan hemsida). Men grejen är den att sålänge så kommer jag inte kunna redigera bilder.. Kommer inte blogga så mycket dom kommande dagarna, då jag hatar att blogga utan "riktiga" bilder.
 
JALLAJALLA photoshop, jag behöver dig juuuu