Etage



Kvällen igår började bra men escalerade senare mot kvällen. Men nog med negativitet, väl inne var det grymt!! Har mest chillat och tagit lugnt idag, haft en riktig bakisdag så att säga. Ätit icasallad samt första semlan för iår!! Jaa vad ska man säga? Det enda jag har gjort idag som är värt att nämna är väl att slå mitt rekord på FlappyBird. 

Fruktigt

 
Igårkväll hade jag filmkväll med Alva, vi åt tacos och sen kollade vi på film. Idag har jag bara varit upp på stan, köpte en foundation för första gången sen typ sexan? Men jag landade på Fit Me! foundationen. Har det pudret, så jag visste lite om hur jag skulle gå på för färg iallafall. 
 
Sitter just nu i mitt rum och äter fruktsallad med banan, mandarin, äpple och kiwi! (MUMMA) Samt väljer kläder för ikväll, ska nämligen på Etage  i falun med mina girls ikväll! 

Blvck slick


Sneak

 
 
Sneakpeak för fotosession som jag hade idag! Skulle igentligen ha den i solljus, skulle precis börja sminka mig men då gick solen ner, POOF så var det kolsvart ute? Aja, fick nöda med en lampa, och det blev faktiskt bra resultat ändå! Ärligt tror jag det blev bättre än vad det hade blivit med solljus!

Pineapple

Goddag mina kära. Jisses vilka vårkänslor, våren hänger i luften här i Ludvika idag! Solen skiner, det är 12+ grader och fåglarna kvittrar. Idag står lite saker på schemat,  har städat och ska mestadels plugga idag. Kanske gå ut och gå i det fina vädret, nästan ett måste!! 
 
Imorse provade jag en ny smoothie, med annanas, lime och kokos! Den var fett fräsch och liksom sådär "härligt uppfriskande" eller vad man ska säga haha. Den blev dock väldigt vattnig, men det blev nog så för att jag använde mig utav inlagd annanas då vi varken hade fryst eller färsk hemma.
 
Men iallafall, 1 & 1/2 dl yoghurt eller liknande, 1dl fryst annanas, 2tsk kokosflingor och en skvätt limejuice. Mixa i mixer, sen klart! 
 
 
 
 
 

Para(USA)dise

 
 
 
 
Men alltså SNÄLLA TA MIG TILLBAKA bara. 

Night sessions

 
 
 
Snart mina kära, snart kommer det en ny cover. 
(Köpte ett par nya jeans i Karlstad, kan visa dom inom kort!!) 
Puss

Book of glory

 
 
 
För två år sedan fick jag en julklapp av min morbror, han sa att den kanske skulle hjälpa mig att hitta inspiration. Och det kan jag lova att  det har den gjort, MASSOR. Det är en bok av National Geographic som heter "Simply Beautiful Photographs", och det är precis vad den är fylld av.
 
Det är en 500 sidor tjock bok med bara bilder, ibland med citat till, som kommer i liksom olika kategorier. HUR BRA SOM HELST när man verkligen inte har någon inspo för att fota. Jag började bläddra i den för 2timmar sen, och har fortfarande inte kunnat slita mig ifrån den. Det kliar i mina ben, jag vill upp, ut, fota allt. 

Color doubt

 
Hmmm.. Färg eller svartvit?? Det är frågan. Gillar ögonen i färg /slash/ älskar svartvita porträtt.. 

Bomber // Coat

 
Alla jackor är från Nelly.com
 
Nu på senaste tiden har jag kommit in i en himla jobbig period. Dag till dag kan jag ha helt olika smak för kläder. Ena dagen måste bara MÅSTE jag ha bomberjacka för att jag helt enkelt inte trivs i någonting annat, och dagen efter kan jag knappt tänka på bomberjackor, utan bara på kapp-liknande jackor. Både bomer/baseboll- jackor och trenchcoats är ju inne nu, och jag känner bara: GAAAH. SÅ MYCKET JACKOR. Har aldrig brytt mig om jackor tidigare, men nu så har det blivit som en ny slags obsession??
 
Synd att man inte är rik. Ännu mer synd att förslaget på sänkt studiebidrag har blivit upplagt?? NEJ känner jag bara. Visst, många av oss svenskar kanske inte riktigt behöver behöver hela studiebidraget, men vadfan, vi lär väl få leva lite också? Det är ju knappast så att vi ungdomar har överflöd av pengar, men något klädesplagg eller liknande lär man väl få köpa i månaden? UTAN att behöva ta deltidsjobb.
 
Känner bara att sätt en grupp från riksdagen, en termin i gymnasiet med dagens studiebidrag. Sen får dom leva på det i ja, ett halvår, utan någon annan inkomst, så får vi se om dom senare tycker att det är en sån jävla bra idé att sänka studiebidraget. 
 
Haha från jackor till studiebidrag? Förlåt för blandat inlägg men jag är PISSED OFF på svenska regeringen. 
 
 

Wrapper

 
 
 
Haha don't ask me why, men jagf har hittat något konstigt intresse i att slå in paket? DET ÄR JU SKITKUL!? Mamma gav mig uppgiften att slå in grannens födelsedagspaket, det kan ju inte vara svårt att lista ut vad det är i iallafall. Medel-ålders-gubbar emellan är det väl ganska självklart, om det inte är whiskey så är det öl, och om det inte är öl så är det vin. Haha japp, det ända jag slog in var olika öl- och whiskeysorter iallafall. 
 
Var hemma igår och idag också. Idag mår jag betydligt bättre, men det kändes som att en "ifall-att-dag" behövdes. Gå till skolan när immunförsvaret ligger på botten och få nån annan sjukdom? Njaaa tack men nej tack, stannar hellre hemma en sista dag.
 
Idag har jag sovit men också packat, jag och mamma ska nämligen åka ner till karlstad och hälsa på mormor och morbröderna i Karlstad över helgen. Ska även passa på att försöka hitta en ny väska där nere. Måste verkligen ha en, då min enda/andra är sönder.. 
 

Street of SanFran

 
 
 
Bilder från San Fransico, sommaren 2012. Dance-battles mitt i stan på gatan. Saknar detta. 

Sick

 
 
Kom aldrig i väg till skolan imorse, förstod nästan det igårkväll. Så idag tog jag en rejäl sovmorgon, och sov ut ritkigt. Just nu sitter jag och äter grönsakssoppa. Cp gott, speciellt när man är sjuk.
 
Skulle igentligen ha gymmat idag med Linn, men får stå över. Har inte tränat på föör länge nu. Vet inte varför, men det har liksom inte blivit av. Var förkyld för någon vecka sedan, efter det kom jag liksom aldrig igång igen. Allt handlar liksom om rutiner. Men aja, hoppas jag blir frisk fort för jag kan bokstavligen känna hur mina muskler sakta men säkert tynar bort.. Haha :( 
 

Night time

 
 
Herre jesus vilken härlig dag! Solsken solsken underbara solsken! Försov mig 30 min, men vad gör det när det praktiskt taget är vår utomhus? Gick till skolan i endast tjocktröja och min tunna bomberjacka imorse, och jag frös inte. Var glad hela dagen i skolan och bara verkligen posotiv till allt, vädret gör seriöst ALLT med en.
 
Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig men jag känner att jag håller på att bli sjuk. Jag har ont i hela bröstkorgen, munnen och speciellt halsen. Det känns som om jag har 10 kg på bröstkorgen och som om jag när som helst kommer att hosta upp en melon som någon kört ner i halsen på mig.. Jag har aldrig känt såhär förut, jäkligt obehaglig känsla lär jag säga.
 
Just nu ligger jag och kollar på Family Guy, hade tänkt gå och lägga mig med jag hann precis missa mitt "sömntåg". Istället för att springa runt och göra massa annat tänker jag iallafall ligga kvar här, ligga still kan vara bra för halsen, och förhoppningsvis så blir jag trött om ett tag och somnar. 

Bloglovin'

Har precis skaffat bloglovin', såhär runt klockan 12 en söndagskväll. Klicka på bilden för att följa mig på Bloglovin'.
 
 
Hahahaha im so funny. Fattar ni? Just do it. Hahaha. Lol

Andreas Moe

 
 
 
Alltså jag har fått en sådan jävla dille på Andreas Moe!? Han är så sjukt duktig? Skriver/componerar sina egna låtar, så jävla duktig sångare/gitarrist/pianist (?). Han uppträdde med John De Sohn på Bråvalla i sommras och han är ju cp-bra live också. Perfekt?? 

Cake Cake Cake

Vaknade runt 1 idag, och insåg att jag hade "försovit mig". Skulle nämligen upp på stan och hämta tårtan som vi hade beställt, men jag hade ingen aning om när konditoriet stängde, då öppettiderna är lite olika här och var på söndagar. Så jag fick springa upp på stan och hämta ut den, som tur var så stängde det fyra så jag hann mycket väl. Jobbigaste var att gå hem med tårtan. Det blåste samtidigt som jag försökte hålla tårtan så rak/stilla som möjligt. Haha men den blev inte mos faktiskt!! Hade inte förvånat mig om jag hade tappat den...
 
Jag gav mamma ett "ljusset", med en silvrig bricka och sen stenar i olika färger till. Hon hade klagat länge på att det som våra ljus stått på innan var så fult, och hon hade sagt att hon inte vela ha några presenter, men jag kunde inte hålla mig.. Älskar att ge mina föräldrar inredning, då dom inte är så bra på att matcha. Därför ser vårat hem helt rörigt ut, för dom blandar så mycket olika saker. Men om jag ger dom saker så är det ju jag som väljer och då blir det lite bättre iallafall.. Haha 
 
 
 
 

Utgång

 
 
 
Utgång nu. Och JA självklart är jag seriös på alla bilder... Eller? Kanske. 

Go ask Alice

 
 
Igår var det alla hjärtans dag, om ni missade det. Min mamma fyllde även år igår, dock är hon i Stockholm över helgen så vi ska fira henne när hon kommer hem imorgon. Så gårdagen spenderade jag med två av mina bästa vänner, Sara och Issa. Vi åt massa ben&jerrys, popcorn och godis. Vi kollade på Känn ingen sorg och pratade tills långt in på natten om allt. Mysigt. 
 
Sov tills 10 idag, sedan dess har jag bara varit ut med hundarna en sväng och sedan har jag legat och läst. Det är en engelskauppgift vi har just nu, läsa en bok och senare ska vi skriva/prata om boken när vi läst klart dom. Sitter nu och äter frukost/brunch. Idag står väl inget speciellt på schemat förutom städning och senare ikväll ska jag ut med mina tjejor. 

Bästa mamma

 
 
 
 
Vem bryr sig om allahjärtans dag när man har en mamma som fyller hela 51 år. Är så otroligt tacksam över att jag har dig. 

Ninth grade

 
VET att jag har sagt detta förut. MEN VADFAN. Jag blir så ledsen.. Hade jag verkligen min peak i NIAN?! Det känns som om det bara går neråt just nu.. Haha kul att växa upp i livet och veta att man redan har varit så snygg som man kan bli. NEJ :( Det kanske går i toppar i dalar? Att jag måste ligga nere ett tag? Haha kan väl inget annat än att hoppas på det.. *Håller tummarna*

Golden leaves

 
 
 
Jag har haft detta armband i min ägo hur länge som helst, eller inte hur länge som helst, men jag köpte det på indiska för typ.. 2 år sedan? Varför har jag bara använt det typ 4 gånger? Det är ju hur fint som helst. Perfekt om man vill ha guld som inte är "guldigt", för denna har den perfekta smuts-guld-färgen!! 
 
Det försvann där ett tag när jag lånade ut det till en kompis, *host alva*, och jag vettefan vart det tog vägen. Det var borta i flera månader innan jag äntligen fick tillbaks det. Vet inte varför jag inte använder det? Kan vara för att jag inte har så många andra "smutsguldiga" smycken, då jag gillar att kombinera massa smycken. Men i sommar kommer jag nog använda det ganska mycket. Feting-snyggt till brun hy och blont hår? JAA 
 

Dog days

 
 
 
Alltså bubben.. För fin börjar typ gråta haha. Han har inte tröttnat på mig än, Johhny tycker bara att jag är dryg och vill inte vara med mig. SPECIELLT inte om jag tar fram kameran, då springer han och gömmer sig direkt. Haha, han har verkligen tröttnat på mig. Fast när Moody har blivit 7 år så tror jag att han kommer ha tröttnat på mig också. They love me. 
 
Idag hade vi matteprov i skolan, vilket var skitsvårt. Första frågan var en "a) b)" fråga, a hoppade jag över, och b tog typ 20 minuter att göra. FÖRSTA FRÅGAN PÅ E-NIVÅ. Haha känner att jag var superduper förberedd på detta (NOT). Men man visste liksom inte vad man skulle plugga på, då vi har jobbat med första kapitlet ända sedan vårterminen började. Haha det är inte sådär cp-lätt att komma ihåg typ 10 olika moment med regler och massa tjofräs. Aja, jag är glad om jag klarar det iallafall!

Sorority II

 
 
 
Sweg 
 

Sorority I

 
 
Idag är det tisdag. Najs. Jag glömde även bort att det var sovmorgon idag, gick upp 6 när jag igentligen hade kunnat gå upp 8. Icke så najs. Måste nu gå till skolan, inte heller sådär jättenajs. Men det är iallafall ganska fint väder! Plus i kanten i denna vardag iallafall.
 
Börjar även få panik för att jag inte har handlat någonting på länge? Shoppaholic.. Men jag antar att det är staffet en får ta när alltt jag handlar är mat och odis :( 

Mondays

 
 
Måndagar - studiedag. Vaknade runt 10, kändes konstigt att vakna så sent på en vanlig måndag, men väldigt skönt. Har pluggat lite, och det är väl det som jag kommer att göra resten av dagen också. Biologi seminarium imorgon, matteprov på onsdag, franska läxa tills på torsdag, inlämningar.. har jag några inlämningar? Haha jag vet inte ens. Vill spela in en cover snart, men måste hitta tid, hittar ingen tid. 

Odd / Paris

 
 
Vad ska man inte göra på sömnfria nätter om inte redigera bilder. Det faktum att jag lyckades så väl med att få sista bildens brus så likt en riktigt analogs kamera, får mig nästan att fälla en tår. Den påminner lite om The Beatles "Abbey Road" omslag. Troligen på grund av killen som går i bakgrunen. Ballt. Denna ska jag nog skriva ut. 
 

X antal h senare

Film halva dagen, hela kvällen, halva natten, halva dagen. 5 timmars sovpaus och endast disk/kiss/göra-i-ordning-mat pauser genom hela alltet. Innan vi inledde vårat HP-marathon så gick vi och handlade mat och snacks. ALLT hade vi. Godis, chips, grönsaker, dipp, dricka, mat, vindruvor. ALLT. 
 
Så ja. Nu kommer man väl att vara helt knäckt i några dagar innan man inser att detta faktiskt inte är på riktigt, utan att det bara är fantasi. Vilket är lite svårt. Haha. Har redan hunnit setat på mitt golv och stirrat upp i taket. Liksom HUR går man vidare efter ett Harry Potter marathon? Hur ska man leva livet? Hur ska man någonsin, efter en hel barndom av väntandes på nästa Harry Potter film, kunna förstå att det aldrig mer kommer att komma en till HP film. Att det är över? Allt är över?? HUR. 
 
 
 

Tour de la Eiffel

 
 
 
 
3 gamla från skolresan till Paris i våras. Älska Paris. Älska vår. 

Satur-break

 
Lördag lördag lördag. FYFAN va skönt. Sova ut var så jävla behövligt. 
 
Idag ska jag ha Harry Potter marathon med alva, vi ska snart gå och handla massor av mat och gott så att vi kan överleva alla 8 filmer! Senaste gången jag hade HP-marathon så kom jag bara till film fyra. Var tvungen att kolla online/ladda ner (ajabaja) och det laggade så tillsist så smällde jag ihop datorn och spelade gitarr istället. Haha. Så nu jävlar är jag taggad på ett riktigt marathon, och Alva har en box så denna gången blir det av! Finally 
 

I min kameraväska

 
Nu ni mina kära vänner, så ska jag presentera för er vad jag har i min kameraväska! Eller ja, vad jag har och vad jag använder mig av för kamera-/kamera relaterade prylar! Såå om du inte är intresserad av kameror/min utrustning så är det nog ingen ide att läsa, då du ändåså inte kommer att förstå så mycket! 
 
 
 
Canon EOS 450D - Detta är det enda digitala kamerahuset jag har, det är alltså det jag använder hela tiden. Den har 3.0 LSD:s skärm med live view, självrengörande sensor och kan ta upp till 3,5 bilder/sek. Detta är den kameran som jag har växt upp med! Eller ja, det är den enda kameran jag har fotat med, så det är min första kamera. Jag fick den av mina föräldrar i julklapp för 3-4 år sen. Det enda som jag tycker är tråkigt är att den inte har filmfunktion, och att slutarljudet låter väldigt högt. Det blir svårare att smygfota då hehe. 
 
Canon EOS 500 - Detta är mitt analoga kamerahus. Jag har inte hunnit undersöka den så mycket, då jag ganska nyligen köpt filmrullar till den. Jag fick (FICK!!) den av min mammas kompis, som hade hört att jag var intresserad av fotografi. Men som sagt vet jag i stort sett ingenting om denna ännu. 
 
 
 
Canon EFS 18-135mm - Denna pärlan har Image Stabilizer och en bländare på 3.5 - 5.6. Detta är mitt vardagliga objektiv, det är i princip det jag alltid använder. Jag har haft det sen jag fick kamerahuset, och kan det därför vädligt bra, vi fungerar ihop liksom.. haha. Jag antar att enda gången jag inte använder detta är när jag fotar marco (det går att ta macro med denna också, men skärpedjupet blir bättre med ett riktigt macro-objektiv) eller om jag är borta någonstans, det är ju ganska stort och därför svårt att ta med sig ibland. Den har också ett (enligt mig) riktigt bra brännviddsomfång, och ap-bra skärpa med klara färger och allt! (Ja jag älskar den)
 
 
Canon EF 50mm - Detta är mitt macro objektiv. Bländare 2,5. Har haft detta i 2 år kanske, har inte använt det så jätte mycket, för jag inte tar så mycket macro bilder. Men kort sagt så är det ett bra macro-objektiv, riktigt bra skärpedjup! Den har väldigt bra fokus och ger det där mysiga blurret i bakgrunden. 
 
 
Canon EF 35-80mm - (högra) Bländare 4-5,6. Haha detta är ett lustigt objektiv, jag fick den av samma kille som gav mig den analoga kameran. Knapparna på sidan? Zoom. Haha lustigt. Har heller inte hunnigt fota med detta, då jag är inte är så mycket för små objektiv. Men jag ska säga att även fast objektivet är så litet så har den en riktigt bra zoom! 
 
Canon EF 35-70mm - (vänstra) Bländare 3,5-4,5. Det här är det objektivet som jag använder mig av när jag inte använder mitt vanliga (Canon EFS 18-135mm, det första objektivet). Det är betydligt mindre och lättare att ta med sig. Det har dock inte alls lika stor brännvidd eller zoom, såklart, som det andra, vilket är tråkigt. 
 
 
Velbon DF-40 - Skitbra stativ!! Stabilt, hållbart och justerbart åt alla möjliga håll. Helt upfälld är den 145cm hög och helt ihopfälld är den 54cm hög. Den har också en liten platta med ett vattenpass på, så att man ser om stativet står rakt eller snett. Hade ett annat stativ förut, men det gick sönder. Och jag kan säga att detta är till skillnad mot mitt förra riktigt riktigt bra. Det är grovt, vilket gör det stabilare, men väger ändå bara lite över 1kg. 
 
Hama fjärrutlösare - Ja, vad kan man säga om en fjärrutlösare? Haha. Det bästa med denna är att den har flera "kanaler", den har alltså 4 olika knappar som ansluter till 4 sorters olika kameramärken. Den ansluter till Canon, Nikon, Olumpus och Pentax! 
 
"Linspenna" - Detta är nog bland det bästa! Detta är alltså en "penna" för linsen, som rengör och tar bort alla sorters fläckar, smuts och damm. Rengör man med papper/handduk så kan det lätt bli rester på linsen som ger suddiga/konstiga märken på bildens resultat, såå detta är riktigt bra då det absoult inte lämnar några spår som tyder på redgöring! Det blir bara superduper rent. 
 
Sååå, det var det. Är mycket nöjd över min kamerautrustning, och jag kan inte beskriva hur jäkla tacksam jag är över att mamma och pappa köpte en systemkamera till mig, en riktigt bra en också. Såklart blir man väl aldrig nöjd, och man kan verkligen äga hur mycket kamerautrustning som helst. Man drömmer väl om att någon dag äga en Canon EOS 5D Mark III eller liknande. 

Happiness

 
Imorgon är det fredag. Jag kan inte tänka mig hur det känns att ha fredag, så mycket har jag längtat till fredag denna vecka. Det har varit så himla mycket denna veckan. Är så totalt slut i huvudet och helt cp sönder översliten-trött-stressad. Ska verkligen bli skönt med lite helg.
 
Hade biologiprov igår, och kompletterade till samma prov idag. Imorgon är det historiaprov som gäller. Haha jag kommer baila så jävla hårt. Har inte pluggat någonting, då det verkligen har varit fullt upp med biologin och matten. Som jag för övrigt har prov i på onsdag.  Wiii najs det kommer också gå åt skogen. 
 
Kommer inte kunna sova inatt. Precis som igår natt och i förrgår natt. Räknade ut att jag på 72 timmar har sovit 12 timmar. VARFÖR kan jag inte sova jag går under 

Cali

Men seeeriöst jag vet inte hur länge till jag klarar av det här med snö slask grått kallt blött is. Jag är inte gjord för detta. Jag har inga vinterkläder? Köper sommarkläder året runt, kan inte sluta heller. GE MIG en bräda och en bränna. Lyckligast då ju. Kan inte leva såhär. Ska nog flytta till thailand. Eller cali. Cali blir det. 
 
 
Förlåt för blogg torka men jag har så jävla mycket att göra i skolan just nu. Puss 
 

Shoestrings

 
Men åååh va bra. Fett jordnära. 

Apartment inspiration

 
 
 
Alltså AAAH jag hittar massor av inrednings-inspiration, ÖVERALLT!! Jag vill så så så gärna flytta hemifrån. Tror jag ska göra det efter tvåan, då jag hade tänk mig flytta till göteborg efter gymnasiet. Då har jag ju hela trean på mig att "komma igång" med att bo ensam. Då kan jag liksom gå hem till mamma om det skiter sig, ligger lite trygghet i det ändå.. 
 
Älskar fina hem. Och de behöver inte vara stort, tvärt om hellre. Trångt med lite yta så att man får stapla saker på varandra, och ha massa hyllor och hemliga gömmor. MASSOR av saker, överallt. Det är så jag vill ha det. Rörigt. Liksom städat rörigt!! Det roligaste är att den första reaktionen jag fått av de som för första gången ser mitt rum är "Oj, vad mycket saker.." Haha japp!! Prylälskare är jag. Har väldigt mycket onödigt, ändå känns det som om jag slänger saker hela tiden, då det inte finns nog med plats??

Black / Leo

 
 
Alltså denna dille jag har fått för stora snoddar? Har alltid haft stora snoddar då min pappa använder större snoddar (haha), och nu kan jag inte få nog? HATAR sånadär små svarta, dom bara drar och sliter i håret känns det som!! Mitt hår är ju så otroligt tjockt så jag kan inte ha vanliga snoddar heller, det fäster liksom inte, snoddarna bara glider ut håret på mig. 
 
Det var meningen att jag skulle köpa en stor stor stor svart snodd bara, men jag hittade en till baby. Jag ÄLSKAR leopardmönster, tycker det är en sån bra detalj, det bryter liksom så mycket mot vanliga kläder. På så sätt bli en snodd mer än halsband och ringar och armband och örhängen och vadmermankanhaförsmycken. Eeehm ÄLSKAR!? 
 
Och seriöst, den svarta kostade 49:- och den leopardmönstrade kostade 29:-?? Hur värt

Vardagslyx

 
 
Jäklar vilken bra dag det har varit idag! Imorse orkade jag nästan inte gå upp ur sängen, tisdagar is BY FAR den tråkigaste dagen i skolan. Största tyngden på tisdagar är väl det där med idrott.. Haha. MEN idag var det en annorlunda idrottslektion, vi fick nämligen prova på curling!! Kändes lite som en pensionärs sport, men det var kul! Skolmatsalen serverade "fisk med rosa sås", så jag och mina fellas' åt på sibylla. Den här dagen har kännt som allt annat än en tisdag. 
 
Stannade på vägen hem från skolan och köpte godis (såklart). Det är liksom ingen ide att ens fråga sig själv "ska jag stanna på vägen hem och köpa choklad, eller inte?", för det slutar ALLTID med att jag gör det. Så nu ligger jag i sängen och äter choklad, spelar flappy bird och pluggar biologi. Haha måste börja träna snart, fikar/äter godis minst en gång varje dag.. Börjar bli rastlös, mår så bra när jag tränar.
 
NOTE: till er som äger iPad, spela Flappy Bird där istället för på telefonen. 10x roligare enligt mig!! 
 

Nose poking genetik

 
Hela jävla eftermiddagen igår och halva jävla eftermiddagen + kvällen idag gick åt till att plugga genetik. Har prov nu på onsdag, så det var mest repetition, men jävligt drygt ändå. 1837 ord för att repetera och kort sammanfatta olika faser för hur DNA kopieras och olika proteiner byggs samt vad homozygot, heterozygot, genotyp, fenotyp, monohybrid korsning, dihybrid korsning, locus, allel samt intermediär nedärvning är. BLAND ANNAT. Typ en av 20 punkter på min "att kunna inför genetikprovet" lista. Japp, nej men om man ska ta och byta till el- eller industrilinjen. Då skulle man iallafall ha fritid. 
 
Gick på denna termins första danslektion idag! FYfan va skönt och kul det var att äntligen få dansa. Har saknat det så mycket och kan inte vänta tills dess att vi börjar sätta ihop koegrafin, förmodligen så kommer denna termins uppvisning att bli extra speciell fick vi veta idag!! Fett najs, hoppas det blir så för det skulle vara grymt. Mer om det senare. 
 
Äter chips i min lycka med att jag äntligen blev klar med biologin, trodde först inte att det skulle funka, då jag såklart somnade när jag kom hem från skolan, och vaknade 20 minuter innan dansen började. Men men som tur var hann jag klart ändå! Tagga prov då..
 
Puss puss och natti. 

Bloody Sunday

 
 
Imorse blev det brunch i sängen söndag i all ära! Idag är det bara söndagsgöra som står på schemat, mestadels plugg, har flera prov nästa vecka, men också annat roligt, typ städa, vattna blommor och vika tvätt. *:)* 
 
Igår var det ungefär samma visa. Pluggade litegranna, var hundvakt och sådant. Helg var jävligt behövligt denna veckan faktiskt. Hade mycket att göra och att få sova ut är ju aldrig fel.