Svampfrossa

(null)
(null)

I familjen Hedblix är det tradition att åka till färnbo i Oktober varje år. Mest för att farfar fyller år då, men också mycket för att kunna fylla på svampförrådet i matkällaren! 

Så förra helgen spenderades i Österfärnebo. Vi käkade smörgåstårta, hängde med släkten och vandrade i skogen!! Så mys, det är liksom knäpptyst sådär mitt ute i ingenstans. Vi brukar ta bilen långt ut i skogen och sen släppa hundarna helt lösa. Enda stället vi kan göra det för att man är säker på att de inte finns nå bilar eller andra hundar runtikring.. 

Vi plockar det som finns, gul trumpetsvamp, trattkantareller och vanliga kantareller! Eftersom farfar och annan del av familjen äger skogen så vet han exakt vart man ska gå, vissa år har vi plockat litervis :)  No joke, ett år plockade vi SJU ÖVERFULLA papperskassar :):) Mamma och pappa satt uppe till 06 på morgonen och rensade, de gör vi ej om lol. Bets

(null)

(null)

Tänk så länge jag har haft denna idé!!! Enda sen jag insåg att en gammal rustik byrå kostar typ 9lax så har jag varit lite fundersam för hur jag ska uppfylla denna dröm om en fin hallbyrå. Sen fick jag snilleblixt från alla dessa "Ikea-hack" som man sett, köp en obehandlad träbyrå och BETSA! 

Så häromdan gick jag från lägenheten på Högberget enda till Colorama för att köpa bets (!!) sen hem igen. Lär betsa en gång till men sen blir det att försöka knota ihop han! Har till och med köpt special-knoppar till lådorna!! 

Can’t wait att få upp den i lägenheten och fylla den med -skit-som-tar-upp-mycket-plats-på-fel-ställen grejer! Wiho

06:53

(null)

Tänk vilket otroligt privilegium det är att få leva ändå. Mäktigt.