BRÅVALLA PREPARATIONS

Mina gamla älskade perfekta jeansshorts har tappat knappen (min rumpa har blivit större därför flög knappen åt helvete förut) Såå jag tog ett par jeans som var fula och klippte av dom! Det blev helt snett men vadfan..
 
 
 
Alltså jag har spenderat de senaste timmarna till att planera outfits till hela helgen (okej tre-fyra stycken men ändå) Jag blev precis klar och nu ska jag bara packa ner resterande nödvändiga saker, sen lär jag hitta en väska som jag kan knöka ner allt i.. Kommer nog bli en stor resväska haha 
 
 

GLAD MIDSOMMAR

 
Idag blir det lite festligheter ändå. Glad midsommar på er allihopa. Puss 

NIPPEL?

Alltså jag måste få dela med mig av en sak här för er, mina kära.
 
Förra veckan panikköpte jag en Bh innan skolavslutningen, för pga min klänning så behöve jag en svart bandlös bh, och det hade jag inte. Så jag tog med mig min klänning ner på stan och gick in på alla affärer här i Ludvika som säljer Bh:ar. Tillsist, inne på den sista affären, så hittade jag en som satt relativt bra och som inte syntes under min klänning. Så utan att kolla så noga så köpte jag den! 
 
Hade på mig den på avslutningen och har även haft på mig den rätt ofta efteråt. (då den är skitskönt!!) Men, haha, häromdagen så märkte jag nåt mindre kul. MINA NIPPELS SYNS IGENOM!? Har jag gått runt och visat mina nipples flera dagar!? :( Åååh, vad ska jag göra nu då? Den är ju skitskön, ska jag våga ha på mig den eller inte? I dunno what to do :( Jag är så sårad, djupt, djupt sårad av dig din lömska bh. Fu 

MITT JÄVLA IMMUNFÖRSVAR

I måndags jobbade jag min första dag på mitt sommarjobb. Jag ska sommarjobba i 6 veckor ungefär och andra dagen första veckan lyckas jag bli dunderförkyld. Way to go body!! Blää bajs på mitt immunförsvar, hör du det kroppen? Fuck you!! 
 
Så iallafall har jag varit hemma idag. Legat inne på mitt rum hela dagen och kurerat mig, kollat på Gossip Girl druckit massa te och juice. Jag ska ju tjäna massa para i sommar, aint NO god damn förkyldning gonna hindra mig!? Så imorgon masar jag mig till jobbet hur jag än mår. För ska jag missa sommaren ska jag INTE missa den instängd i mitt rum framför en laptop med nässspray och näsdukar. Då kan jag lika gärna missa den samtidigt som jag tjänar massa para och kanske får iallafall en liten tan.
 
 
 

NY COVER?

Hejsan. Jag har tänkt på en sak. Jag skulle vilja göra en ny cover, how about it? Meeen, jag vet inte riktigt vilken låt jag skulle vilja göra. Jag vet att detta kommer vara rätt meningslöst då ingen kommer att kommentera, men jag kan ju försöka iallafall.. Kan inte ni komma med lite förslag? 
 
Det skulle var kul att få lite förslag. Hade kanske tänkt mig nåt av Håkan, Mumford and sons eller First aid kit.. men jag vet inte. Sen den ytterligare frågan är ju då, gitarr eller piano? Hmmm.. I dunno. Aja vi får se. 
 
 
Och nej, jag tog inte fram gitarren för en bild utan jag sitter faktiskt och spelar as we're speaking. 
Puss

POMMES

Cyklar ner till stan för att träffa hanna för en dejt på pelles. POMMES!! Åååh är så hungrig. Fyfan va gott det ska bli, speciellt eftersom det enda jag ätit so far idag är choklad.. hehe 
 
 
 

AVGÅNG OCH UTGÅNG

Gårdagen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, inte alls faktiskt. Det var meningen att alla klasser skulle göra någonting enskilt och sen att alla skulle träffas på hällarna mot kvällen. Meen såklart blev det skyfallsregn och åska! Så högra halvan i min klass (dom jag umgås med ur min klass) kom hem till mig runt 6, så grillade vi och satt och pratade rätt länge. Sen gick vi vidare hem till annat där det var andra klasser. Vi var där ett tag och tillsist så sprack det upp och det slutade med att vi alla gick till hällarna ändå!
 
 
Haha man bara whats up with the hair? Typ affrokrull.
Idag ska jag ligga inne hela dagen och kolla på gossipgirl, kanske även möta Hanna och Sara på stan för lite pommes. Mmmm, pommes..

SKOLAVSLUTNING 9:AN

Jag vill bara tacka alla nior så himla mycket för 3 lovley år tillsammans. Det har hittills varit det stället där jag trivits bäst och haft roligast. Alla är liksom som en enda stor familj. Och även fast alla inte är med varandra eller inte känner någon så kan man fortfarande alltid prata med alla. Det har varit så himla bra. Sen vill jag också tacka mina närmsta vänner för att dom är dom, och för att dom är bäst. Älskar er alla, skulle inte klara mig en dag utan er. 
 
Vill bara påpeka att alla bilder är oredigerade pga orkar inte :) 
 
Bara så länge det finns stjärnor över oss
och bara sålänge våra hjärtan
klarar av att slå

Älskar er, allihopa. 

AVSLUTNINGSMIDDAG

Har jättebråttom, ska kila ner till skolan på avslutningsmiddag med tidernas bästa nior. 
 
 
a
 

MIN HÖGSTADIE TID ÄR ALLTSÅ ÖVER IDAG

 
Han hatar mig för att jag alltid ska ta kort på honom... hehe 
 
Cyklar nu iväg för sista skoldagen i högstadiet i hela mitt liv!! Wihooo 

OMSTART

Hejsan alla 20 läsare, kul att se er! Jag skulle bara vilja säga att idag var jag ner på stan och köpte mig en MacBook Air, och därför vill jag bara peta och pilla på den hela tiden. Och kommer därför börja blogga igen.. Har väntat på en egen dator so long now... HAPPY 
 
 
Undra hur många fula egobilder jag kommer ta med denna dator..... ?