Red and Blue

Canon EOS 70D + Canon EF 50/1.8
 

Ja. Jo. Det var det sommarlovet. Ca 1,5 veckor har gått på det nya skolåret och jag har inte alls hamnat till rätta än. Just nu är det bara massa massa strul med allt, men eftersom jag bytt klass, linje, årskurs och mer eller mindre måste ha ett eget personligt schema så förstår jag det haha. Förhoppningsvis trillar allt på plats snart.
Jag går nu alltså, istället för natur, samhällsprogramet med inriktining media. Tvivlar inte en sekund på att natur är den högst utbildande linjen, men jag tror att detta kommer bli bättre för just mig. Vill ju jobba inom detta så nu kör vi!!
Och by the way, ser ni mitt hår??? Köpte nya jeans här om dagen och insåg i provhytten att mina toppar når över kanten till mina byxor.. Dags att klippa sig? Haha neej vågar inte. 
 
 

3 b&w bts

Canon EOS 70D + Canon EF 50mm/1.8 ll 
 
Fotade Alva igår, på ett litet guldställe som jag velat fota på i flera år, men aldrig har gjort - så när en fotosession kom till tal visste jag exakt vart vi skulle vara! Dessa 3 är "oseriösa"/bts, som de flesta av våra bilder blir. Har dock några guldkorn som bara ska redigeras först, men dom kommer! 
 
Har såklart fått upp suget rejält för att fota, så om någon (vem som helst) vill leka modell så är man mer än gärna välkommen att höra av sig till mig!! Puss 
 
 

Zumthing blue

Canon EOS 70D + Canon EF 50mm/1.8 ll + uttråkad lekarunt-inspiration i ps cs6 
 
Om 17 dagar är sommarlovet över. Wow. Hur ska jag sammanfatta detta? Har varit på Bråvalla såklart. Har även varit i Märsta med vänner och hälsat på ännu mer vänner, fint det. Haha ja förutom dessa två grejer har det väl allmänt varit en riktigt dålig sommar. 4-5 dagar av värme? Men det har ni väl märkt av själva.
 
Så ja, snart börjar skolan och jag är mitt mellan det stadiet när jag längtar tillbaka till skolan med rutiner, skolmat, socialt umgänge osv, och det stadiet när jag har panik och ångest pga inte gjort nåt alls denna sommar. Har inte ens jobbat. Igentligen är det väl tur att jag inte haft nåt å göra för jag hade inte haft råd ändå så haha.
 
Hade jag haft pengar så hade jag för övrigt tryckt denna bild på en T-shirt. Den blev sådär knasigt fin och knasig.