Brushes

 
Alltså på senaste tiden har jag börjat med en sak. Jag kom och tänka på det för några veckor sen, att tänk va mycket skit som fastnar i sminkborstarna? Förut brukade jag tvätta mina borstar någon gång ibland, men nu har jag börjat tvätta dom varje vecka, i hopp om att få bättre hy. Och visst jag har inte bästa hyn (lol verkligen inte) men det blir faktiskt bättre!
 
Jag brukar tvätta med vanligt shampoo och balsam. För då blir dom både rena och jätte mjuka! Sen får dom luft torka, det tar typ en natt, beroende på hur stora dom är. Sen brukar jag sitta och smeka dom lite, för dom blir asmjuka hehe. Och jag vet inte om det sliter mycket på dom? Meen jag känner hellre att jag får ren hy och får köpa nya lite då och då än att sminka mig med skitiga borstar. 

Hair

 
 
 
 

El Stockholmo

 
 
 
Idag mina kära vänner, åker jag med Sofia och Sara till Stockholm. Vi ska shoppa lite, äta god mat (!!) och imorgon ska jag och Sara på Hästpojken på Södra Teatern! Har inte lyssnat på jättemycket på dom, men litegrann så det ska bli kul! Sen får jag ju träffa Sara också, har inte träffat henne sen September och jag har saknat henne! Vi blir iallafall borta tills på fredag, men jag har något tidsinställt imorgon!
See ya. 

Perks of being a wallflower

 
 
Har seriöst precis sett den bästa filmen jag någonsin har sett i hela mitt liv. Perks of being a wallflower. Jag tänker inte ens försöka beskriva den, du får helt enkelt se den själv. Det var Alva som sa att vi var tvugna att se på den, så vi gjorde det och jävlar. Kommer gråta inatt haha, inte för att den var så värst sorglig, men mest för att den var så jävla vacker. 
 
Nu kommer jag komma in i ett såntdär stadie ni vet, efter man har sett en jättebra film? När man typ tror att man är med i filmen. Åååååh haha vill bara försvinna. Ok im sorry men jag är på min sista dag of mens så jag är lite känslig men VADFAN gör det. Skulle gråta ändå. 

Beställd

 

Klickade hem en guldig iPhone 5s idag. Behövligt faktiskt! Min nuvarande 4s är lagomt sliten. Sprickor fram och bak, den stänger av sig vid 20% batteri plus att det är någonting inuti som har lossnat då den rasslar när man rör den? Haha. 

 

Idag har jag sovit ut. Kollat på film och ätit massa skit bara. Så himla skönt att ha såna dagar ibland, då man verkligen bara gör ingenting. Det är mer än behövligt, har så jävla mycket att göra i skolan. 


Canon eos 500

 
 
 
 
ALLTSÅ HERREGUD. Jag frågade mamma för någon vecka sen om jag kunde köpa en analog kamera som jag hittat på blocket, begagnad. Mamma sa att hon skulle prata med en kille som hon känner som håller på väldigt mycket med just fotografi. Så hörde jag  inte mer om det förens igår när mamma kom hem med en kamera åt mig? Då hade mammas kompis haft ett gammalt analogt kamerahus och två objektiv hemma som han inte behövde längre. Så han GAV den till mig? Helt sjukt. AAAAAAH jag är så jäcla cp glad. Haha jag och mamma stod och skrek och hoppade i köket igår.. Så nu jävlar ska det börja plåtas med film! Ååååh va kul

Pound cake

 
 
 
 
 
Alltså! Är helt kär i denna låt. Och i denna tröja också för den delen. Kan visa den i färg någongång. 
 
Och äntligenäntligenÄNGTLIGEN är det höstlov. FY. FAN. va skönt. Som jag har längtat. Har dock ett ton läxor att göra över lovet, menmen, slipper gå till skolan iallfall. Sova länge, äta god frukost, för att sen göra lite vad som helst. Grejen är den att när man kommer hem från skolan så är man redan så himla slut i huvudet så man orkar verkligen inte göra nå läxa. Så ärligt talat tror jag inte att läxorna kommer bli något stort problem att bli klara med. Så länge jag får sova länge... Haha 

49 days

 
Idag my dear. Idag är det bara ynka puttelilla 49 dagar kvar. 49 dagar kvar tills Håkan spelar i Falun. 49 dagar, det är bara 1176 timmar. Det är ingenting. Dom kommer gå som exakt lika fort som dom senaste 49 dagarna har gjort, om inte fortare. Det är nästan som att jag inte vill att dagen ska komma, eller jo, konserten ser jag fram emot mer än något men inte det som kommer efter. Jag har ingenting att se fram emot efter detta? Visst förr eller senare kommer jag ju att planera in någonting, men tiden går så otroligt segt när man inte har någonting att längta till..
 

Dancehall

 
En film från Streetstar2013. Alltså GAAH. Hittar inga ord, och detta är alltså bara en battle. Vilket betyder att det är mycket freestyle. Sjukt. Jag vill så jävla gärna börja på just Dancehall, men hittar inga kurser? Inte ens inom de närmsta städerna? Närmaste dansstilen är väl ragga, men det är fortfarande inte riktigt samma sak. Men jag ger inte upp!!

Farewell

Alltså vet ni vad jag kom på idag? Jag har inte sagt hejdå till min bräda? Jag hann aldrig ta ett sista åk för denna säsong innan snön kom? Vad är detta? Jag kommer inte ens ihåg när jag senast åkte longboard. Jag kommer alltså inte få åka bräda förens nästa sommar. Sommaren 2014. Hör ni hur det låter? Det låter som om det är en evighet kvar, vilket det är också.. Faaan jag vill verkligen åka nu alltså. Glida på cykelbanan längs västman och bara.. ja, glida
 
 
Bild från första åket iår med mina bästabästa. Hanna och Sara. Saknar detta.
 
 

wednesday

 
 
 
 
 
Gick hem från skolan idag. Mådde så himla dåligt. Kul att nästan alla tjejer i min klass redan har synkat? Hahaha, alla har sin period samtidigt. Stannade på vägen hem och köpte choklad. Åt upp den på 4 minuter.. Nu vill jag ha mer. Sen jag kom hem har jag bara sovit, ätit lite och sen har jag mest bara legat i min säng och tyckt synd om migsjälv. Najs. Så nu är det faktiskt bättre! Har knarkat lite smärtstillande också, kanske är därför. Troligen. 
 
Nu är det bara två dagar kvar sen är det HÖSTLOV. Tack och lov, det behövs just nu. Är så hiiiimla seg på å plugga nu, ibland tar jag omvägar hem från skolan för jag orkar inte tänka? Orkar inte göra mer inlämmninguppgifter, läxor, prov på ett tag nu. Så JA TACK till lov. 

inspiration by white

 
 
 
Bilder från Tumblr. 
 
Vad är det förnågot med vitt som gör att det är så vackert? Hmm 
 
Kom nyss hem från dansen. Idag gjorde vi ingen koregrafi, utan vi körde mer freestyle och lite teater. Det kändes jättekonstigt först, men man lärde sig att slappna av efter ett tag. Som tur är så är våran grupp väldigt öppen och jag tror inte att det är någon som är sådär jätteblyg? Så det underlättar väldigt mycket. Det var kul iallafall! Det var även första gången jag freestylade, även fast det bara var på en danslektion så känner jag att det ändå gick ganska bra? För att vara första gången liksom.. Vill bara träna mer och mer!! Förstå vad kul att kunna freestyla bara hur som helst. Det skulle kunna byta upp vilken fest som helst och man skulle alltid kunna ha med sig det? Att jag kan freestyla, sooo suck it fuckers. Åh, drömmen.
 
 

urbanears in-ears

 
 
 
 
 
Jag har en dålig vana av att misshandla mina hörlurar? Jag vet inte varför, och även fast jag är jätteförsiktig med dom så slutar det alltid med att ena eller båda hörlurarna slutar fungera. Så när mina förra hörlurar gick sönder för någon vecka sedan var jag i desperat behov av ett par nya, då jag varken kan somna eller träna utan musik i öronen. Efter skolan gick jag ner på stan och skulle köpa ett par, och hittade dessa på Åhléns för typ 299:-! Jag visste inte att Urbanears gjorde in-ears? Trodde bara dom hade sin "plattor".
 
Köpte dom iallafall för dom fanns i många fina färger, och för att dom inte trasslar. Det är viktigt. Eftersom sladden är i tyg så gör trasslar den typ aldrig till sig, och hörlurarna går även att sätta ihop, vilket gör saken ännu bättre! Sen kanske viktigast av allt så var ljudet bra också (haha), bra bas och det mesta runt om kring i bakgrunden hörs inte!

2012

 
 
 
 
En outfit från 2012. Ok fråga. Hur kan jag se bättre ut där en nu? Borde det inte bli tvärt om, att man bli charmigare med tiden? Att man blir snyggar och snyggare?? Haha fan va deprimerande. Kanske var där jag hade min peak of hotness? KUL att ha den i nian *:)* 

american pancakes

 
 
 
Vaknade imorse och pappa hade gjort frukost, amerikanska pannkakor. Det är bland det bästa jag vet. Tror jag har ätit det 4 helger i rad? Haha 
 
Idag är det iallafall plugg som gäller. Imorgon börjar ju sista veckan innan höstlovet, vilket innebär att inlämningsuppgifter/prov bara rullar in hela tiden.. Detta kommer bli en jobbig vecka, som tur är går veckorna fortare och fortare, dock så blir det likadant med helgerna tyvärr. Igår var det ju fredag, och imorgon är det måndag? Känns typ så..
 

re-do klon

Satt och kollade genom lite gamla bilder och hittade min första klon-bild! Haha kommer ihåg när jag gjorde den. Det var skitsvår, funkade inte och jag fick damp och började om typ 10 gånger. Iallafall så bestämde jag mig för att jag skulle göra en "re-do", en ungefär likadan bild. Dock så togs den gamla bilden veckan innan jul, så jag fick använda mig utav det jag hade istället. Läxor alltså.. Haha. 
 
Det gick lite bättre den här gången, tror jag kan lite mer i ps nu heheh. Älskar att göra klonbilder, det är så himla kul! Ska nog börja göra fler sådana! 
 
 
 
2010:
 
Nu: (Förlåt för äcklighet med ljuset (och jag) var äckligt)
 
Hahaha kul att vi inte har ändrat någonting i köket på 3 år alltså? 

introduktionskurs

Gick upp halv åtta imorse. HALV ÅTTA. På en lördag.....? Duschade, åt frukost och sen åkte jag och pappa ner till trafikskolan på andra sidan stan,  för vi skulle gå på introduktionskursen för körkort! Det tog ca 4 timmar, men det var inte så jobbigt. Kompisar som redan gått den har sagt att man knappt kunde hålla upp ögonen och blablabla, men jag tycker inte alls det var så? Visst det kanske var lite långt, men man fick ju bara veta bra saker, sånt man ändå behöver sen! Men det kanske också beror på vem det är som håller kursen? 
 
Efteråt gick vi tvärs över gatan och in på närmaste pizzeria (lol). Just nu ligger jag i sängen och fantiserar om nya dansskor. De som jag har nu är på gränsen till trasiga, så jag måste ju ha ett par nya. Hade tänkt mig någon Nike Air modell, men frågan är bara vilken? Det finns så många snygga olika modeller och i olika färger! 
 
 
 
Sen en apbra sak på Nike.com är att man kan välja en modell och sen färglägga/bestämma olika tyger och mönster själv! Eller det är väl både bra och dåligt. Bra genom att man då kan välja precis som man själv vill ha. Dåligt för att man då har ÄNNU mer att välja mellan!? 
 

quiet

 
 
 
 
 
Hittade lite bilder på Alva från i somras då jag tvingade henne att följa med mig ut och ta kort? Haha. Dom är mysiga, så stilla på något sätt. Man vill liksom bara krypa in i bilden och ligga där i gräset, i värmen med shorts och linne. Åhh, snälla vinter gå fort nu. 

givenchy

 
 
 
Förra veckan fick jag hem lite kläder som jag hade beställt. Bland annat den här sweatshirten. Älskar den! Den är snygg och cp skön också! Inte så värst tjock men jag får överleva ändå!
 
Idag var en stressig dag i skolan.. Hade kemiprov som jag inte hade pluggat på, men som tur var så gick det bra ändå! Väldigt positiv sak var att vi i klassen idag inledde en ny tradition.. FIKA FREDAG!! Varannan fredag kommer någon att ha med sig fika till hela klassen, får se hur länge det håller innan folk slutar orka baka? Vi åt fika precis innan provet, mycket troligen därför det gick så bra?! Haha svar JA

the sixties

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Är det bara jag som får lite panik när jag kollar igenom sånahära bilder? 
Jag inser hur grovt missplacerad jag är. Jag skulle ha levt på 60-talet, inte nu. Tänk er, man hade ingen aning om alla konsekvenser som senare skulle komma pga sånt som människan gjorde, allt bara rullade på. Höga kjolar, Levi's jeans, hippies, Bob Dylan, Johnny Cash, Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, The beatles!? Skoldanser med knästrumpor och cigaretter. Demonstrationer och kamper mot saker som faktiskt betyder något, som racism och kvinnosyn? FYFAN, mår psykisgt dåligt. Vill födas på nytt, och vara i 20 ålderna på 60-talet. 
 

saknar er

Lite över en månad på Högbergsskolan har gått, och jag trivs mer än bra. Att gå Na kräver väldigt mycket pluggtid - därför la jag ner bloggandet. MEN, som vanligt kan jag inte hålla mig borta? Undra hur många gånger jag har sagt att jag ska sluta blogga? Haha, många gånger! 
 
Jag saknar att fotografera. Har inte gjort det på flera månader? Helt sjukt, jag som älskar det så mycket? Har verkligen inte hittat tid eller orken för det helt enkelt. Men nu känner jag att det börjar pirra i min cphjärna och jag vill inget annat än att gå ut och fota. Hittar ideér överallt!? 
 
Lite gamla bilder, favorit i repris.. Hehe. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ååååh är så taggad vet int vart jag ska börja.