Wet Sand

 
 
Wet Sand - Red Hot Chilipeppers
 
Jag vill att ni ska lyssna på den här låten. Droppet!! Gitarrsolot!!!! Får rysningar x30. Jag vet inte riktigt vad det är med Red Hot Chilipeppers, men jag älskar dom. Deras sound är liksom riffigt på något härligt sätt. 
 
Nu ska jag åka iväg till Isabella, och såhär ser jag ut ikväll. Hare bra, det ska jag. HOJ 

Early Fri

Konstigt nog är det fredagens skolschema som tar emot mest, fast inte den här fredagen. Kämpade hela gårdagen med Kemi-hemprovet, så idag fick vi gå innan lunch! Fyfaraoo vad skönt. Sluta 11.50 på en fredag då man i vanliga fall skulle ha slutat 16.00. Plus att det var fredagsfika så idag har varit ganska superb. 
 
Så idag gjorde jag lunch hemma, och jag gjorde hamburgare! Vet att jag inte brukar blogga om mat (why not lix?) men min tallrik blev så fin så jag lära tvungen till det. Det blev iallfall super duper gott. MUMMA
 
Nu ska jag göra om lite frågor på Kemiprovet för jag tror jag har gjort fel, såklart. Haha. Senare ikväll ska jag hem till Isabella med många av mina högstadiekompisar. Ska bli kul att träffa dom utanför skolan, ser dom så sällan. 
 
 
 

Sunny

 
 
 
Bilder från Thailand 2010 
 
Jadu.. Medans jag ligger under mitt täcke fullt påklädd med tjocktröja och byxor, dricker te, har elementet på varmaste och dricker te, och fryser, så kan jag ju lova att detta hade setat finare än fint just nu. Orkar inte mer kyla, gråa himlar och grådaskig blötsnö. Ge mig värme, ge mig sol, ge mig bruna ben och solblekt hår. Ge mig sommar, eller ännu bättre, ge mig en resa utomlands.
 

Black / Silver

 
 
Ni ska banne mig veta vilket kap detta var. Det var mellandagsrea och jag kollade på en exakt likadan jacka på Carlings. Den var dyr och två storlekar för stor, men jag hade ju fått ett presentkort i julklapp så jag brydde mig inte riktigt, det slutade med att jag inte köpte den iallafall, tur man har ett sunt förnuft.
 
Jag och Linn hade åkt buss till kupolen och vi hade en stund kvar innan bussen hem gick, så vi slösade tid i affärerna. Ska vi gå in på Cubus? Njaa, okejdå. Brukar aldirg hitta någonting där, menmen jävla tur vi hade för där hängde denna pingla! Flera hundra kronor billigare och i rätt storlek.
 
I don't care att det inte är en märkesjacka, som i och för sig den inne på Carlings var, men jag har aldrig varit så mycket för märkeskläder. Speciellt inte dyra sådana. Palla supporta monopolet inom mode- och klädbranchen. Kan lika gärna köpa kläder på second hand, ändå mer unikt. 

Swallowed in the sea

 
 
Börjar ääntligen få lite foto inspiration!! 

555

Jag sitter men en jävla uppsats som ska vara på minst 600 ord, jag har skrivit 555 och jag har verkligen INGENTING mer jag kan skriva nu. Har redan fyllt ut texten med onödiga ord för att det ska bli längre, jag har redan skrivit om allt det som jag skulle skriva om, och jag har 45 ord kvar. Jag har försökt i en evighet med att skriva om mer saker, men det blir bara så jävla dåligt. Vet ni hur frustrerande detta är, snart slänger jag ut datorn genom fönstret. Helt seriöst. 
 
 
Förresten så har jag flyttat in i mitt rum på riktigt nu (!!!!) med möbler och allting. Det är bara puttelite kvar nu, seeen är det klart. 

Control

 
 

T-shirt - Vero moda 
Mössa - T-shirt store 

Plugg dag

 
 
Jaaa kära ni, då var det måndag igen. Det är helt sjukt hur fort veckorna går. Plugget börjar komma igång på riktigt, stressen börjar komma igång på riktigt. Fan fan fan att jag mådde så dåligt i fredags, kan inte sluta tänka på hur mycket jag måste ha missat på kemin. Matten börjar också bli svårare igen, och ja det finns väl alltid någonting att göra i alla ämnen. Men men, man får väl suck it up.
 
Idag är det iallafall pluggdag, har med mig lite allt möjligt hem, allt som fick plats i min väska det vill säga. Knölar verkligen ner sakerna, måste omplacera och pussla så att allt får plats, haha, det kanske dax att köpa en ny väska.. Hade tänkt klara av de mesta uppgifterna som jag har denna vecka idag. Skönt att ha det gjort senare bara. 
 
 
 
 

immaBEAST

 
FÖRSTÅR NI HUR DANSSUGEN JAG BLIR NÄR JAG SER DETTA!? Det är inte ens kul :( Har inte dansat sedan uppvisnigen och har sådana cravings på att dansa, jag står nästan aldrig stilla längre för jag gör små dansset hela tiden, och när jag väl står stilla så dansar jag i mitt huvud istället!! Kan nästa termin börja snart eller, jag får panik 

Alva II

 
 
 
Feberfredag i all ära ligger jag och redigerar bilder. Dessa två lite mer "profilbilds material". Kommer sakna den starka tapeltserar lampan som vi hade i bakgrunden, den gav så hiimla fint ljus. Har många coola foto ideér med den nu, hoppas jag blir frisk innan pappa hinner måla klart listerna, så kanske jag hinner fota!! Skulle vara najs 

Insnöad

 
 
Fyfaan idag är det inte bra alltså. Har en sån jävla huvudvärk och är riktigt förkyld. Riktigt jobbigt att vara hemma på en fredag, då jag missar 3+ timmars kemi, vilket är den ända kemin vi har på hela veckan. Jg missar alltså en veckas kemi, och då hinner man göra rätt mycket. 
 
Inatt sov jag i mitt älskade rum. På min inte så jätte älskade madrass, men det gick bra. Sov skönare än vad jag gjort på länge, förutom det faktum att jag inte kunde andas genom näsan då. 
 
Just nu ligger jag och kollar på Harry Potter, har bestämt mig för att ha ett HP-marathon nu i helgen. Har varit så sugen att kolla på HP länge, och nu klarar jag inte av suget mera!! Mer HP åt folket. 

Äntligen

 
 
 
Ligger på golvet i mitt rum och jag är ÄNTLIGEN klar med min garderob. Mycket plock, men jag har gjort mig av med en del grejer också. Bland annat massa småprylar som jag inte riktigt vet varför jag har, och sen en hel kasse med kläder! Fyfan va skönt, har haft problem med att stänga lådorna då det varit så mycket kläder i dom. 
 
Jag kan tyvärr inte flytta in möbler och sådant än, eftersom vi inte har satt dit garderobsdörrar och lister. Tror jag ska lyfta in min kära (inte så jätte) madrass in hit och sova här inatt, har verkligen saknat mitt rum haha.. 

Torsdag

 
 
Pallrade mig iväg till skolan imorse, det blev lite enklare att gå upp då vi hade lite sovmorgon. Dock så blev det genast JÄVLIGT svårt att få skol-inspiration när man kollar på termometern och den visar ca -18 grader cellcius ute. :):):):):) Som tur var så kunde jag tjata på pappa om skjuts, annars hade jag nog stannat hemma idag också.
 
Efter halva dagen mådde jag dock dåligt igen, ärligt talat tror jag att jag hade feber sista lektionen. Gick hem i -16 med en tunn jacka. Bra Linda nu kommer du säkert bli friskare. :) 
 
Idag ska jag iallfall börja att flytta in saker i mitt rum igen! Golvläggarna hade en lucka, så dom kom och gjorde det en vecka tidigare!! :D Så idag ska jag börja med att hänga in kläder / sortera bort kläder in i /från garderoben. Är så taggad för detta, förstår ni att jag inte minns hur det känns att ha alla mina saker i ordning i mitt rum, att ha kläderna upphängda och invikna i gareroben. Ok jag har väldigt kort minne, och det har inte gått  lång tid, men ändå!! Det ska bli lovley med lite ordning i all denna kaos. (wow omg so deep) 
 

Sick

 
 
Idag är jag hemma från skolan, har så ont i kroppen och känner mig allmänt hängig, nästan som om jag har feber, fast jag inte har feber. Fick iallafall sova ut idag, känner att det verkligen behövdes.
 
Just nu sitter jag framför tven och kollar på film och äter rostade mackor med hallonsylt på. Det är den bästa sjukmaten, åt ALLTID det när jag var hemma från skolan när jag var liten, när min kusin visade mig det trodde jag han var dum i huvet. Sylt på macka? Konstigt, haha men så jävla gott 

Historia

Detta my fellow svennebananer, är sån historia så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Behöver jag ens säga att jag grät igenom båda filmerna? Synd att man är född i fel århundrade. Eller jag är ju född på 1900-talet men 3 år? Skulle vilja vara född på 40 talet! Uppleva allt. Johnny Cash, Bob dylan, The beatles, Elvis, och sen när rocken kom!? Jesus. Tänk att leva genom 40, 50, 60, 70, 80 talet och då är man ändå bara 40 år? 
 /div>

Coffe and Chocolate

 
 
Måndag måndag måndag, som om jag behöver berätta för er att det är måndag idag. Det bästa med måndagar är att dom går förvånatsvärt fort i skolan. Matte, engelska, mat, svenska, gå hem? Det känns som om klockan är lunch när den igentligen är dags att gå hem! Kanske är det för att vi förra terminen hade ett block engelska som lade sig över halva dags-schemat? Vet inte riktigt. Det kanske bara är för att det äntligen är så fint väder, och inte bara grått? 
 
Jag kom nyss hem iallafall och nuuu börjar verkligheten komma tillbaka efter jullovet. Läxor, prov och inlämningsuppgifter rullar in, en efter en. Saker och göra där, saker och göra här. Blä jag hatar att ha saker att göra? Vill igentligen bara ligga på min säng och spela gitarr eller kolla på family guy. Men men, har faktiskt sagt till migsjälv att nu jävlar är det bara dessa 2,5 år klar i skolan, då ska jag fan göra det på riktigt. Inge tjaffs, inge larv, så kan jag chilla efter gymnasiet sen!! 
 
Jag längtar så mycket till studenten, fast på ett annat sätt inte. Haha så är det med ALLT! Jag vill åka som utbytes student till USA i ett år men jag vill verkligen inte ta studenten med 98orna, eller gå ett extra år i gymnasiet överhuvudtaget. Jag vill flytta härifrån men jag vill inte lämna allt kvar. Jag hatar människorna i denna staden, fast jag tycker så mycket om mina vänner. Och jag känner rätt många här ändå, rätt många som jag tycker om för den delen. Vilket betyder att jag vill härifrån pga att människor kan vara så dumma i huvudete, men jag vill stanna för att mer än hälften av alla dom är mina vänner som jag tycker om? Haha VAD är det med denna stad som gör den så ... inte vet jag. Svårt att förklara 
 
Omg im so deep today. Haha. Mörk choklad med jordnötssmör är iallafall ett STORT tips. Hur gott som helst!! 

Alva I

 
 
 
 
 
Fotade Alva igår, blev riktigt nöjd! Måste älska ljuset. Sen blev det extra bra då hon är så brun hehehe. 
 
Här är förresten tröjan som jag sa att jag skulle visa i färg för typ 100 år sen! Längtar i sommar så jag kan börja använda mina kläder igen. Typ 85% av alla mina kläder är sommarkläder :( Vinter suger. 
 

What guys look for in girls

 
 
 
Denna videon av dessa killar låg på youtube för ett tag sen, men den blev nertagen på grund av alla negativa kommentarer på videon. Men jag känner ändå att man har någon slags skyldighet to pass these things on.
 
Att man ens kan sitta inför över 500 000 subscribes på en sådan stor sida som youtube, och säga sådana rentav sagt vidriga saker om hur en tjej ska och inte ska vara/se ut för att "vara attraktiv", och sedan säga "But at the end of the day, be yourself, because that is the most attractive thing"?? Jag tror att jag aldirg någonsin har varit med om en sådan dubbelmoral? Dessa killar har inte en minsta aning om hur mycket dom påverkar flickor, ungdomar, tjejer i alla åldrar genom att säga dessa saker.
 
Bara det att det tog TVÅ dagar innan videon lades ner på grund av kommentarer och videoresponses som visade på hur dum i huvudet man måste vara för att inte förstå vilken skada det gör, visar på att det faktiskt finns människor ute i världen som kan tänka för sig själva, som vågar säga att visst du har rätt till din egna åsikt i vad du tycker är attracktivt, men säg det inte som en befallning till tjejer som i "du måste se ut såhär, för att få killar att gilla dig, in order to look appealing." 
 
Och detta handlar absolut inte bara om tjejer. Killar har precis lika mycket press på sig om hur dom ska se ut, dom har exakt lika många ideal att leva upp till. Pressen på både killar och tjejer kommer mest ifrån media, tidningar eller klädmärken som bestämmer hur "perfektion" ser ut. Men nu känns det som om det blir allt vanligare och vanligare att vi sjävla sätter den pressen på oss själva, och på dom runt om kring oss. Dessa slags videor är inte alls ovanliga, killar och tjejer som uttrycker sig om "how to be the perfect guy" eller som nu då "What guys look for in girls." 
 
Jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst, för det finns, tyvärr, hur mycket som helst att prata om. Medias och våran egna syn på våra medmänniskor blir allt konstigare och svårare att leva upp till. Många unga, äldre, gamla tjejer och killar har kompisar/partners som säger till dom att dom är fina just som dom är, och att ingen ska få förändra dom. Men tyvärr så finns det troligen ännu fler som aldrig får höra det, och att då ramla över en video på youtube där tre killar säger att "du måste raka dina armar, dina ben, dina tre fjun som du har på överläppen, bort med allt kroppshår" och "entertain me, but be yourself" är det inte konstigt att många mår dåligt över sina kroppar, inte känner sig säkra med sig själva. 
 
Jag skulle tro att om media, trotts all förmodan, skulle lägga ner synen på hur en människa skulle se ut eller vara, in order to be "perfect", så skulle vi, resten av alla människor, leva kvar vid den synen. Vi skulle forstätta dömma varandra om hur vi ser ut, hur vi beteer oss och hur vi är som människor. Vi måste behandla varandra bättre. Ingen är perfekt, alla har fina sidor, men ALLA har också flaws. Det är det som vi måste börja förstå. 

My vampire is buff

 
Eeehm hur beautiful är inte detta. 150:- men lätt värt?? Nagellack är nagellack men detta är nagellackigt nagellackigt. Mumma 

Work in progress

ÄNTLIGEN börjar mitt rum bli klart. Plockade ju ur möblerna ur mitt rum för jättelänge sen, så ska bli skönt att äntligen få flytta in igen. Har ju sovit på madrass i kontoret under halva december och januari, inte riktigt så mysigt.
 
Det roligaste var att jag sa till pappa att "men om jag flyttar ur mina grejer nu så vill jag att vi gör det så fort som möjligt, så jag kan flytta tillbaka ASAP." Meen så blev det ju inte riktigt haha.. Nu är det iallafall bara golvet kvar, sen kan jag äntligen få leva med garderob, saker i ordning och min älskade säng igen♥
 
 
 
 
Haha min älskade pappa. Har kommit på på senaste tiden hur mycket jag tycker om honom, och inte bara för att han är min pappa, utan för att han är så underbar rakt igenom? Förstår verkligen hur mamma fortfarande kan älska honom. Jag ska leva mitt liv med en likadan kille som min pappa. 

San Fran 58

 
 
 
Hittade denna pudding till T-shirt på herravdelningen på H&M devided. Behöver jag säga att jag lever i den? Haha älskar den. 
 
Fredag. Fick sluta tidigare. FYFAN va skönt. Fredag innebär ju tyvärr att det är lunch 12, jag upprepar 12 (!!) så man hinner hungra ihjäl innan man får äta. Efter lunch är det sen den underbaraste tiden i veckan, då vi har kemi från 12:45 - 16.00.. FÖRTSTÅR NI hur död man är efter 3 timmar och en kvarts lektion med kemi. Dock brukar vi klämma in fredagsfika på den lektionen, så det går ändå. Hehe
 
Nu ska jag ta en snabbdusch och göra mig iordning för tacokväll/spelkväll/småkrök med mina finaste tjejor. Det kan behövas då jag de senaste veckorna inte har träffat dom så mycket,haha eller ja, någon alls typ. Kollat på family guy och tränat har jag gjort mestadels på min fritid haha lol. 
 

Torsdags torka

 
 
Idag är det torsdag och det var världens kortaste dag i skolan. Tror det tog längre tid att gå till skolan än vad vad jag spenderade i den, ca 45 minuter. Efter gymmade jag med Linn och därefter drog vi med oss Sofia på bussen ut till ödeland (Nyhammar<3) Vi åt massor av Ann-Sofis hembakta bullar och pratade och eldade som man gör ute på landet!! Mysigt var det faktiskt haha 
 
Just nu sitter jag och dricker te. Och jag börjar få panik för jag har kommit på att jag har en sådan fruktansvärd musik torka. SERIÖST jag går runt med typ 5 - 6 låtar som jag kan lyssna på. Så för ungefär en vecka sedan fick jag ett ryck och gjorde ett helt nytt Spotify konto. Så jag har ordnat nya listor och BARA lagt till ABSOLUTA favoriter. Sitter och letar runt efter ny musik varje dag. Hittar faktiskt lite. Det ända som jag måste göra nu är att ha råd att betala premium.. Fan haha 
 
Men om ni har tips på APBRA låtar i alla olika genrer/stilar så säg gärna till!! Är verkligen så desperat haha 
 
Purity Ring - Fineshrine <-- En av låtarna som jag hittade.
 

Bisou de l'eau

 
 
 
Min kära lover, Alva, kom nyss hem från USA. Hon hade köpt en VS body mist till mig där borta. Tackar henne, den luktar lika gott som ostkrokar smakar när påsen har legat öppen över natten, ljuvligt!!
 

Onsdag

BLÄ. Fyfan vad jag hatar onsdagar. Mitt i veckan och noll inspiration till någonting. När man mår som en kotte, ingen vanlig kotte utan en såndär kotte som har blivit äten på av ekorrar, en sån kotte. Iallafall när man mår som en sådan gnagd kotte så blir det inte precis bättre när man måste gå hem 4-5 km i snöstorm varning:orkan och 10 minus. 
 
Stannade på ICA och köpte choklad. Choklad kan behövas idag om vi säger så, eller ja, den här veckan för att göra det ännu tydligare. Började nästan gråta när jag ställde mig där framför hyllan av 20 olika sorters choklad med olika smak, vela bara trycka ner alla chokladkakor i alla fickor i alla klädesplagg jag hade. 
 
Fick ett nytt betalkort igår också, då mitt gamla snart skulle "gå ut" eller vad det nu heter. Jag var CP rädd att det inte skulle funka, eftersom det är nytt och jag inte visste om man måste "avsluta" det gamla på något vis. Det fungerade iallafall, som tur var. Mestadels för mig, men kanske också lite för dom andra som var i affären. Hade det inte funkat hade jag troligen lagt mig i fosterställning framför kassan och skrikit rakt ut. :-) 
 
 
 
Visar mina inre känslor fyfan spyr på världen 

01:48

Klockan är 01:48 och jag kan verkligen inte släppa hur fin han är när han sover.. Hahahaha skoja. Jag.. sover..... ensam....... :/ ..........

Lovers

 
Myser litt.

Air Force 1

 
 
 
Var i Stockholm i slutet av November, drog då en riktig jävla spontanare och köpte mig ett par Nike Air Force 1. Finaste skorna jag ägt någonsin tror jag. They are lovely
 
Hade spanat på dom ett tag, och hade tänkt beställa, men palla köpa skor över internet?? Vänta forever för att få hem dom och märka att man har missat sin storlek på typ en halv skostorlek, det är MYCKET väl någonting som skulle kunna hända mig. Så jag köpte dom på plats BOOM PANG, bara sådär. Spontanare blir väl alltid det bästa ändå.
 
Och jag har aldrig ångrat mig, och har faktiskt kunnat använda dom under December då det inte funnits någon snö. Men nu har snön (äntligen) trillat på plats så nu kanske dom får andas något annat än min fotsvett ett tag. 

22:53

 
Klockan är nu 22.53 och jag kan verkligen inte sova. Målar naglarna, lyssnar på musik, läser, bloggar. Multitasking?? Tur en är kvinna. Kan verkligen inte sluta drömma om sommar.. Dag ut och dag in, det ända jag tänker på nästan. Vill åka longboard, grilla med massor med underbara vänner, gå på festival.. Bli kär?? Känns som det är mycket troligare att en blir kär på sommaren? Vet inte riktigt varför, kanska är det för att alla blir snäppet snyggare då? Jag är relativt glad över att snön äntligen har lagt sig, men kan ändå inte sluta längta efter värmen, älskar sommar. 

B&W inspo

 
 
Svartvit inspiration från Tumblr.com 

Sunday

 
 
 
Igår hade jag och alva tacokväll och jävlar va gott det var. Kommer inte ihåg när jag senast åt tacos, det måste ha varit typ en månad sen!? Fick äntligen reunion med min älskling<333 Tacos blir alltid godast när jag äter det med Alva, cause we make it with loooooove. Haha nej men seriöst, den blir himmelsk. 
 
Idag är det söndag, enough said. Har inte gjort någonting annat idag än att ligga i sängen och kolla på Family Guy och dricka smoothie. (blev äntligen av med min craving från i torsdags!!) Det ända jag kommer att göra idag är nog kanske att förflytta mig till tven och fortsätta kolla där hehe. Och såklart göra läxor då............... :'( .........

Details of Paris

 
 
 
 
 

Streets of Paris

 
 
 
 

1st

Dagen började med att jag försov mig. Panikduscha, göra mig iordning för att komma på att justja det är sovmorgon på torsdagar :D:D:D. Kom nyss hem efter 2014 första skoldag!!! Pretty huge om man tänker efter. På vägen hem blev jag hungrig (såklart) och blev och tänka på äggröra med avacado och te. Bokstavligt talat sprang hem pga min dåravande craving. Kom hem och öppnade kylskåpet för att se att vi inte hade grädde hemma. Såå det var den cravingen det. Vi hade dock en burk yoghurt så jag tänkte att "Jaa jag kan göra" smoothie, för att öppna och se att det finns typ två matskedar kvar. VEM FAN LÄMNAR TVÅ MATSKEDAR KVAR I EN BURK. Blev lagg, så jag blev sur och tänkte att NEHE då får jag väl dricka kaffe. Tror ni vi hade kaffe?????? :):):) Nej :):):) SÅ NU SITTER JAG VÄL HÄR OCH ÄTER JÄVLA AVOCADO OCH ÄCKEL TE ISTÄLLET. :(
 
 
 
 
Never been so sad in my life typ :( Förresten så har jag färgat mitt hår! Eller snarare så lät jag Sofia färga mitt hår. Blev lite ombre aktigt, eller ärligt talat vet jag inte riktigt vad det blev haha. Var inte alls nöjd först meen har faktiskt börjat tycka om det mer och mer. Skönt med lite växling, även fast det inte är så jättestor skillnad. 

Saknas

 
 
 
 
 
DETTA är exakt vad som skulle behövas just nu i denna stund. Sommar, sol, människor i tusentals men framför allt annat - Bråvalla festival. Bland det bästa jag har varit med om, hade så himla kul och man kunde inget annat än ÄLSKA stämningen. 
 
Nu taggar jag inför Bråvalla 2014, förhoppningsvis iallafall. 

Nyår

 
Förlåt för fula iPhone bilder menmen. Ska försöka börja använda kameran igen så snart som jag orkar. 
 
Åååh jädrans va kul jag hade på nyår. Det blev spontant och oplanerat men det är väl då det blir som bäst också! Det enda som igentligen betydde något var väl att jag fick vara med (nästan alla) mina bästa tjejer. 
 
Nu lämnar jag 2013 i ett grått helvete och går in i ett nytt 2014. Ska försöka iår. Ska LEVA