HURT


 
 
   Vill bara passa på att säga grattis till "The man in black", Johnny Cash, en av världens bästa musiker genom tiderna, som i Tisdags fyllde 81 år. Vila i frid, bästa du. 1932 - 2003. Han kanske inte var den bästa förbilden, men han körde sitt egna race.

DAGENS OUTFIT

 
   Den här "lov veckan" har bara rusat iväg. Idag är det Torsdag och jag har inte hunnit gjort någonting under halva lovets gång. Jag och Anne hade jättemysigt med film och chips, på tisdagen träffade vi även Hampus och vi fikade i flera timmar. Sen dess har jag bara dansat. Varje dag, förutom tisdagen, har jag dansat. Och varje dag framöver ska jag dansa också. Fast jag klagar absolut inte, jag älskar att dansa mer än någonting annat. Men grejen är den att jag har en rätt stor SO uppgift som ska in precis efter lovet, och jag måste hinna göra den. Samtidigt som jag också skulle vilja njuta lite av det mysiga vårvädret och kanske hinna träffa lite människor.. 
   Därför kanske man ska kalla detta inlägg "veckans outfit" istället, för det är ungefär så jag har hunnit sett ut. Vakna, göra lite läxa och äta för att sen dra på sig dans kläder och dansa. Sen när man kommer hem så blir det ungefär som innan man åkte och dansade. Äta mat, göra läxa och gå ut med Johnny. Vilket påminner mig om en jättebra sak som kommer hända detta år!! Men mer om det senare.. 

DARK PARADISE

 
Lana Del Rey - Dark Paradise 
 
Hittade tre gamla bilder på hårddisken. Jag gillar dom väldigt mycket, dom ser så "gamla" ut. Jag tog dom när vi hyrde en stuga en bit utanför Ludvika för min farfar fyllde år. 

HOLLIDAY

   Helgen har varit galen, och jag har därför inte kunnat blogga. Direkt efter skolan i fredags träffade jag och mina kompisar alla konfirmander på tågstationen här i ludvika, så åkte vi iväg till Sala, för att spela innebandy på Sala open! Jadu, jag kan inte berätta allt som hände, men jag hade så himla roligt! Man har en innebandy turnering från 8 på kvällen till 11 på morgonen nästa dag. Och ja ni kan ju förstå hur trötta alla var, och då blir ju allting ännu roligare. Vi åkte hem klockan elva nästa dag, och då hade alla alltså dygnat så alla var väääldigt trötta.. När jag kom hem så började det med att jag somnade i duschen och vaknade utav att varmvattnet höll på att ta slut, då var klockan tre. Sen la jag mig och sov till 9 nästa dag, jag sov alltså 18 timmar.. Hehe. Tyvärr så tog jag inte så många bilder, och de är inte så intressanta, så dom struntar vi i.. 
   Igår dansade jag, kändes lite skumt att först sova i 18 timmar och sen pang upp och dansa.. haha, men det gick rätt bra ändå! Kul var det också! Och nu är det sportlov, fyfan va skönt. Nu ska jag sätta mig framför tven med min smoothie och kolla på HIMYM, sen runt 12 så ska jag gå ner till stan och möta upp Anne som kommer sova här, jag har inte träffat henne på så länge så det ska bli kul! 
 
Oj jäklar vilken lång text det blev, hehe 
 

GYPSY

 
 
   Nej men hej photoshop! Det var ett bra tag sedan! Åh va jag saknar att fotografera, vet inte varför men det har inte blivit av nå på länge. Fast jag har faktiskt lite ideér som jag tänkte pröva på snart! Har ju sportlov nästa vecka, kanske då? Who knows. 
   Och jag har så många ideér till bilder som jag inte kan ta! Längtar tills jag flyttar hemmifrån för då kan jag flytta runt hur jag vill och leva spontant. Jag vet redan hur jag ska bo, litet ska det vara, en etta. Många säger att det skulle vara jobbigt att bo på en sån liten yta, men vadå? Jag ser bara fördelar. Mindre att inreda (kanske lite tråkigt, men tänker bara på att jag inte är så bra på att spara pengar) mindre att städa, sen behöver man inte alls gå långt om man blir kissnödig eller hungrig! Perfekt ju! Åh nu längtar jag ännu mer, om det är möjligt. 
 

SMELLS LIKE TEEN SPIRIT

 
 
Jeans - Levis strauss & company / T-shirt - Cheap monday / Klackar - Din sko / Nitarmband - Bikbok / Nitskärp - H&M 
 
   Mjoru. Ytterligare ett plagg som får mig att längta så extremt mycket till i sommar. Höga ljusa levis jeans och en bustier eller linne med låg rygg. BUHUU, ge mig sommar snart då!!
 
 

ONT I MAGEN

   Kom nyss hem från skolan, har haft ont i magen hela dagen. Men jag visste imorse att jag var tvungen att gå till skolan så jag kunde göra matteprovet. Men när jag var klar med det så orkade jag inte längre, så jag vandra hem lite sakta. Sitter just nu framför tven med Johnny äter linssoppa, samtidigt som jag kollar på HIMYM. 
   Jag hann faktiskt ta outfit bilder imorse, så såna får ni se ändå! Tur då Linda
 

MATTE SNILLE

   Vet inte vad som har hänt med mig. Både jag och mina föräldrar är helt chockade.. Hela dagen igår jobbade jag matte, och hela kvällen idag har jag jobbat matte! Jag jobbade upp 4 veckors planering igår och idag har jag gjort gamla läxor som jag tappat bort eller inte gjort tidigare. På riktigt, jag har typ jobbat matte hemma högst 5 gånger under HELA min högstadietid, och nu så kommer detta? Inte för att jag klagar, absolut inte, min största prioritering för slutbetygen är att höja mig i matte! Så haha, dethär är ju verkligen skitbra!
   Jag är iallafall rätt trött nu, och har gjort lite te. Ska nog ta en promenad med Johnny nu, sen duscha och sova. Somnade väldigt sent igår, trotts att jag i skolan höll på att somna flera gånger. Så idag är jag ännu tröttare, hoppashoppashoppas att jag kan somna i tid ikväll, så att jag får sova ut någon gång. 
 

PONY TAIL

 
   Hade hög hästsvans idag, mumma. Men är det bara jag som får ont i huvudet av att ha håret uppsatt i en hel dag? Blixtrande huvudverk får jag iallfall.. Jag hade aldrig uppsatt när jag var liten, har kanske inga muskler för sånt i huvudbotten? Muskler i huvudbotten, haha.. Men tänk om? 

THE BIG UNIVERSE

 
Tjock tröja - Gina Tricot / Stentvättade jeans - H&M / Creepers - VOX shoes 
 
   Måste älska tröjan. Gina har sina fina stunder. Längtar tills i sommar då jag kan åka långboard i den. Eller när man har tagit ett kvällsdopp så drar man på sig den. Fyfan så skönt det skulle vara. Och jag vet inte riktigt var som händer med mina jeans. När jag köpte dom så var dom jätte tighta, men jag köpte dom ändå för jag tänkte att dom töjer väl ut sig lite när man har använt dom ett tag. Och det kan jag lova att dom har gjort. Dom sitter snart som baggy jeans, hur konstigt är inte det? Kanske blir bättre om man tvättar dom, men dom blev alltså så "lösa" efetr bara EN användning.. 

LONG AND CURLY

 
   "TBT - Throw back Tuesday.." Haha. De här bilderna är snart två år gamla, från skolavslutningen i 7an. Fäller en stor tår. Kolla på mitt hår. Kolla dom dära lockarna. Okej, jag ska spara ut mitt hår igen, nu är det bestämt! Hindra mig om jag ändrar mig, lova mig det. Ångrar mig dock inte att jag klippte av det, det var nog det bästa jag gjort. Alltså känslan är obeskrivlig, speciellt när håret var så slitet så rastaflätor bildades av sig självt i nacken.. Eller ja, hela håret var typ en enda stor rastafläta ibland. Ska dock aldrig mer färga håret brunt, det är också bestämt. Och om jag mot min förmodan skulle ändra mig, lova mig att hindra mig då också. 

OF MONSTERS AND MEN

 
 
 
Svarta jeans - Cheap monday / svart stickad tröja - Gina Tricot 
 
    Försov mig imorse. Eller försov och försov, jag snoozade alarmet i cirkus 50 minuter. Hann inte äta frukost och sedan dess har dagen bara gått utför. Åttorna snodde våra bokade datorer på svenskan, min syslöjds lärare hade inte hunnit köpt nytt garn till min stickning, glömde idrottskläderna och mattemappen. Var smart och gick hem på idrotten för att hämta mappen, kommer tillbaka också hade vi bara genomgång hela lektionen. Gick hem igen, och märkte att jag glömt nyckeln i skolan, så jag satt utelåst på trappen i en timme utan batteri på telefonen. På allt detta har jag haft så extremt ont i kroppen och huvudet hela dagen. Och just nu sitter pappa bredvid mig på sin pilatesboll i kalsonger och guppar upp och ner samtidigt som han skrattar. Ååh livet ibland alltså.. Haha 

LYCKAT

Fyfan va kul jag har haft. Glidit runt bland massa norska gutter hela dagen! Det här var premiär åket för mig den här säsongen, eftersom jag har varit sjuk hela vintern, så det har varit tråkigt. Fast på ett annat sätt är jag glad för nu fick jag verkligen en bra premiär!


TRYSIL

Sitter i bussen med massa skolkamrater, för idag är det friluftsdag och vi åker till Trysil för att åka slalom! Alva å hälsar, hoj!


CHURCH STREET

- DET HÄR INLÄGGET SKULLE HA KOMMIT UPP IGÅR -
Hade världens mysigaste natt, somnade rät sent men det var det värt. Tåget till Gävle gick halv 2 från Station, vi kom nyss fram och nu sitter jag på restaurangen Church Street i Gävle med pappas sida av släkten. Vi firar världens bästa mamma som fyllde 50 i torsdags!
Restaurangen är hur cool som helst! Den har temat Texas/gammaldags amerikanskt! Värsta mycket detaljer överallt, och det känns verkligen som om man sitter på en vägkrog i Texas. Slänger jordnöts skalena på golvet, undrar vem som kom på allt detta? Haha.


REACHING FORWARD

 
   Det här är jag ikväll. Jag har faktiskt kompisar och mer ikväll. Ha en bra fredag, för det ska jag verkligen ha. Imorgon ska jag och systra mi åka till Gävle. Berättar mer sen för jag har lite bråttom, som vanligt. Ciao!  
 

SPRING FEELINGS

   Fåglarna har börjat kvittra. Kan bara hoppas på att snön ska smälta på rikigt nu. Vill kunna bära min älskade Levis jacka snart! Åka longboard och börja cykla. Kom igen nu vinter, du har varit rolig, men ingen vill ha kvar dig längre - ge oss sommar. 
 

CAFÉ VÄRDAR

Idag sitter jag och Linn i caféterian i skolan. Råkade nyss slänga en festis på en kille, bra början Linda. Bra början..


RELEASE ME

Gjorde en cover för någon dag sedan. Laddade upp den även fast det gick väldigt dåligt. Och jag kommer troligen att fortsätta göra covers lite då och då, som förhoppningsvis kommer låta bättre! Det kommer även bli med bättre kvalité, kanske till och med lite piano! Who knows, aja enjoy!
 
 

TJÅRVAR

Idag har jag varit i kupolen med mitt manliga päron, pappa alltså. Jag åkte dit för ett par tränings cykelbyxor, kom hem med det, ett par gymskor, en tjocktröja, ett par byxor, ett linne och en ny laddare!? Wooops..
Kvällen har varit så himla rolig. Jag har varit med Otravez (minus alvaÅ) hos issa, och ja.. Vi började med att äta mat, sen kollade vi på melodifestivalen. Helt plötsligt så står alla i bh och dansar lets dance Wii spel? Haha, sen har vi spelat in en totalt wack "film"..


OCH HAN SA ATT HANS LIV VAR EN VÄSKA

   I onsdags hade vi första nationella provet. Det var i Svenska, läsförståelse. Och idag hade vi det andra, som också var i Svenska, dock så var det skrivning. Jag är rätt nöjd faktist, med båda proven, tror att det kommer gå bra! Efter skolan så gick jag och sofia till slöjden och hämtade våra saker. Så just nu sitter jag i min säng, utan byxor, lyssnar på gammal musik och virkar. Jag ska göra en bustier, det kommer ta typ två år! Men det går fortare och fortare, så det blir nog bra. 
   Lite senare idag ska jag ner på stan och prova på en danskurs. Det blir antingen den som är idag, street, eller den som är på söndagar, som är jazz! Roligare att prova på något nytt och lära sig nya saker än att fortsätta med samma hela tiden! Och ikväll ska jag och alva äta tacos och vara cp! 
 
 

SKULLS

 
   Gick upp på stan efter skolan idag, skulle köpa ett par korta springbyxor. Hittade inga, blev ledsen (behöver verkligen ett par) så jag gick runt i lite affärer. Såg dessa skönheter genom skyltfönsterna, gick rakt in och köpte dom, haha. Såå ja nu vill jag har sommar ännu mer! 

INSTAGRAM: LINDAHEDSTROM

 
1. Folk jag verkligen tycker om. 
2. Johnny och jag. 
3. Saknar verkligen sommaren.
4. Taggar håkans nya skiva som kommer ut den 17 april!
5. Sant som det är sagt.
6. Jonas och Oskar, Bill och Bull. Haha
7. Trötta jag.
8. Haha, matilda. 
 
Följ mig på instagram, heter lindahedstrom. Jag har även en till, en "fotoinstagram" som heter lindahsphoto, dock så är det samma bilder som jag brukar lägga upp här så.. 
 
 
Jaa, jag vet. Jag är dålig på att blogga. Men nu framöver så kommer det att bli så att när jag har någonting att blogga om, så bloggar jag. Om jag inte har tid eller inte orkar, så blir det inget den dagen. Okej? Bra, för då kan ingen klaga på att jag inte har bloggat på länge. Haha.