Color food

Hejsan, det var ett ganska jätte långt tag sen! Har inte någon ursäkt till varför jag inte har bloggat, jag har helt enkelt inte orkat bara :) 
 
Mötte Linn utanför gymmet ca11 i förmiddags, vi körde armar/axlar/mage och det gick väl sådär, men bättre än inget. Kom hem och blev, som alltid efter gym, sugen på nyttig mat (hjärnan matar fitspo tankar) så jag rörde ihop någonting bara och det blev gott faktiskt! 
 
Lite gul och röd paprika, en halv morot, en halv squash, två körsbärstomater, strimla/skära och sen steka tillsammans med quorn! Röra ner crème fraîche samt mjölk och krydda med salt, peppar och curry så är det klart! Jag åt med fullkornsris och sallad :) 
 
Bästa med allt var att det gick fort, och att maten var så färgglad att den gjorde mig glad haha! Enda knuxet är att riset ska koka i fyrtio minuter, men då passade jag på att duscha och så!
 
 
Förhoppningsvis så ska bloggen rulla nu. Jag har inte så mycket kvar att göra i skolan och dansen är slut så det finns inte så mycket att göra om dagarna! :)