FLEE

 
Canon EOS 70D + Canon EF 50/1.8 ll 
 
Vill säga förlåt för lite väl trög uppdatering men är såklart fortfarande sjuk så det förklarar! Har ap-ont i halsen fortfarande, men febern är borta så det kanske håller på att bli bättre. Förhoppningsvis.
Puss
 
 

Mango / Hallon

Canon EOS 70D + Canon EF 50/1.8 ll 
 
Gjorde en hallon och mango smoothie till sen frukost idag, använde inte youghurt utan nåt nytt (för mig iallafall hehe) "Youghurt-kvarg" tror det är en blandning, troligen.
 
Idag är det tisdag och jag är fortfarande sjuk.. Under de senaste dagarna har jag bara sovit och druckit te i stort sett haha, känns som om det är de jag kommer göra ett tag till. Nu börjar det bli riktigt tråkigt att bara ligga inne, speciellt eftersom vårvädret kommit tillbaka, snön har smält och solen är ute och jag ligger i soffan :( Snälla snälla låt mig bli frisk, det kliar i mina ben haha.

Feber fredag

Canon EOS 70D + Canon EF 50/1.8 ll 
 
Mådde ganska dåligt igår och vaknade upp imorse helt trasig.. Feber och frossa, fast mest bara brutalt ont i hela kroppen. Tror jag håller på att bli ritkigt sjuk, kan bara hålla tummarna för att jag ska skonas!! Det var inte länge sen jag var riktigt sjuk, typ 4 veckor? Brukar inte ha feber såhär ofta, knas. 
 
Förövrigt mutade jag min syster för att hon skulle åka ner på stan och köpa en B&J åt mig. Money well spent hehe. Nu ska jag börja om på gossip girl serien, har inget bättre för mig.. Plus att då har jag någonting att göra om jag nu blir megasjuk haha.
 
 

"In a hole in the ground there lived a hobbit...

Canon EOS 70D + Canon EF 50/1.8 ll  
 
... Not a nasty, dirty, wet hole, filled with the ends of worms and an oozy smell, nor yet a dry, bare, sandy hole with nothing in it to sit down on or to eat: it was a hobbit-hole, and that means comfort.” - JRR Tolkien 
 
Jag har länge varit totalt amazed av JRR Tolikens värld av midgårdshistorier, och jag har alltid velat läsa både the Hobbit och Lord of the rings serierna. Jag har aldrig riktigt tagit mig till för att göra det, vet inte riktigt varför. Största delen är väl för att jag inte haft någon av böckerna, men det är väl egentligen ingen ursäkt? Haha
 
Har aldrig velat läsa böckerna på svenska då jag tycker det förstör lite med översättningar och så, så när engelskaläraren gav oss uppgiften att läsa en bok såg jag min chans och tog den haha. Knallade ner på stan efter skolan och köpte mig en kopia av JRR Tolikens "The Hobbit", och jag kan inte vänta med att få börja läsa den!! Jag har hört att Tolkiens böcker är ganska svårlästa men har väldigt lätt för engelska så det kommer nog gå fint ändå!
 
 

thin gypsy thief

 
Canon EOS 70D + Canon EF 50/1,8 ll 
 
 
 

onsdag

 
Tog fram kameran tidigare idag för att försöka knäppa nåt kort och nu har jag 3 olika "serier" att fippla med, jippie!! Kommer att redigera dom någon annan dag för just nu har jag inte tid/ork..
 
Alltså det är sjukt hur våren ger mig så mycket mer energi men också och främst inspiration. Ni måste hålla med, fetaste boosten?! Can't wait tills grönskan börjar komma då blir det ännu bättre!!
 
Har mest pluggat idag, köpte även fika påväg hem från skolan som en treat till migsjälv - tänkte nämligen stanna hemma imorse... meen jag kämpade lite. Kommer troligen bara se någon film eller liknande ikväll, ligga död på soffan iallafall hehe. Jag är helt superduperapslut.. 
 
 
Canon EOS 70D + Canon EF 50/1,8 ll 
 
 

en tisdag v.12

 
Canon EOS 70D + Canon EF 50/1.8 ll
 

Tisdag. Sol. Sovmorgon. En riktigt slapp lektion och sen "framtidsmässa" angående min framtid som student. Fick prata med universitetsrepresentanter från olika städer och höra om vanliga samt lite mer knasiga utbildningar. Jag har ju gått mer än halva gymnasietiden nu så jag antar att de är rimligt att börja fundera på vad jag ska göra härnäst, men jag kan ändå inte inte känna att det är en evighet bort? Jag - linda - omogna linda - på universitet?? Haha what?? När hände detta?
 
Förövrigt skämde jag ut mig imorse.. Var ensam hemma och stod i duschen när det plingade på ytterdörren. Tänkte inte öppna först men jäveln gav sig inte, väl när jag öppnade (seriöst efter typ 5 min) var det en snubbe från securitas som skulle kolla på vårat larm. Kille, 25 bast, helt ok snygg, och där står jag i bara handduk med droppande hår.. Haha ja ja, vad vore livet utan lite pinsamheter am I right? 
 
 
 

solsken

 
 
Canon EOS 70D + Canon EF 50/1.8 ll 
 
The shit my dogs go through, huh? Haha 
 
Älskade hundar. Älskade vår. Älskade solsken. Välkommen mars månad. Var det jag tänkte jag skriva först. Men kom sen på att halva månaden redan har gått och nu undrar jag mest vartfan tar tiden vägen? Har fått tillbaka lusten att leva<=>fota (lol naturhumor hoppas ni förstår (ekvivalent)) och förhoppningsvis varar den längre denna gång.
PUSS på er.