Throwback

 
Massa olika bilder från olika tillfällen som jag hittade och tyckte var mysiga. Satt och tittade igenom arkivet här på bloggen och tyckte bara att dom var fina. Försöker underhålla migsjälv, Martin ligger i soffan och kollar på EM så har inte så mycket annat att göra hehe.. 
 
Gosh vad jag saknar att fota, måstemåste verkligen komma igång igen, känner hur det kliar i hela mig när jag kollar på dessa bilder!! Blir dock svårt just nu, har tappat bort mit minneskort, ops.. Men det ska nog dyka upp snart, saker jag tappar bort brukar ha ett konstigt sätt att dyka upp på helt vardagliga ställen så..
 
Är det någon som vill fota med mig? SKRIV TILL MIG 

"All I can do is be me, whoever that is" - Robert Allen Zimmerman

 
Även om det är  ca 1,5 månad sen den publicerades så vill jag ha den här i mitt flöde, min senaste cover. :) Vill göra något nytt igen, men det är så svårt att välja vad!!
 
Vill också ha ljudupptagning nog att kunna spela piano och sjunga samtidigt, men det är svårt även de... Hmm  

Cause it's been a while

Canon EOS 70D + Canon EFS 18-135mm / f.3,5-5,6 
Lite behind the scenes från Balen.. Jag och Linn låste in oss i hennes bil och busa. Jag älskar denna människa så mycket, hur livet ser ut utan henne vet jag ärligt inte för hon har varit med genom hela mitt. Vill inte veta heller
 
Halloj!
 
Söndag. Sommarlov om någon har missat det. Även mitt sista någonsin, wow.. Försöker plugga ikapp det allra sista, det går sådär haha. Men vad tycks det, borde man göra en liten comeback? Det är ju så kul att skriva och fota massa.. 
 
PLUS att just nu händer det massa, är så psyked så vet ej vart jag ska vägen.. Jag kommer väl flytta hem till Martin snart, någonting vi båda har väntat på i månader. Så det blir massa pyssel å fix!! Lägenheten har en sån potential weey.
 
Funderar även på att köpa en mindre, kompakt kamera.. God praise systemkameror men fasen så tunga och klumpiga dom kan bli. Tips på bra kompaktisar är mer än välkommna, är dock låst på Canon hehe. 
 
 

Bal 2016 (nr. 3) - Folketshus

 
Canon EOS 70D + Canon EFS 18-135 / 3,5 - 5,6 IS
 

Bal 2016 (nr. 2) - Stadsparken

 
Canon EOS 70D + Canon EFS 18-135 / 3,5 - 5,6 IS
 
 
 

Bal 2016 (nr.1) - Röda mattan


Jag är ju 97:a, och bör därför ha tagit studenten iår, men olyckligtvis för mig så gör jag inte det, jag gick ju om 2:an. Detta innebär alltså att jag fick världens tillfälle att fotografera mina fina vänner på balen. Det var lite knepigt.. skinande sol, 30 grader, virriga föräldrar här och var samt lite halvfulla modeller.. men endel bra bilder fick jag väl! 
 
För att dela upp det hela i lite mindre bitar och inte bildbomba med ett jättestort inlägg så tänkte jag göra 2, alternativt 3 inlägg med massor av bilder från just balen. So stay tuned!
 
& om någon ser en bild på sigsjälv som den vill ha, eller undrar om jag har någon bild på den så hör av er!! (Lägger inte upp alla bilder här, det skulle bli megamycket hehe.) Skriver man till mig så får man självklart bilden i högre kvalle än vad som går att lägga upp här!
 
Här har vi bilder från röda mattan! 
 
 
 Canon EOS 70D + Canon EFS 18-135 / 3,5 - 5,6 IS