lördag

 
Bild från april, våren 2014. 
 
Halloj! Imorse vaknade jag i panik och insåg att jag hade försovit mig.. Kockan var 10 och jag fick slänga mig iväg då jag hade tid bokad hos frisören klockan 10.30. 25 minuter senare när jag väl var där så var det stängt? Satt och vänta från 10.25 till 10.50 men ingen kom, och ingen svarade i telefon heller. Undrade på om frisören blivit sjuk men då borde dom ju ha ringt och meddelat då man lämnar sitt mobilnummer när man bokar..? Detta hade varit extremt surt om jag hade fått väntat på min tid i veckor, men eftersom jag bokade den igår så känner jag att det inte spelar sån stor roll faktiskt.. Jag får helt enkelt gå tillbaks på måndag och boka en ny tid, värre än så är det faktiskt inte.
 
Utöver det så har jag bara pluggat idag, och druckit ca 7 koppar kaffe. Jag har knegat och räknat mig genom 3,5 veckors fysikplanerning och just nu sitter jag halvvägs genom en labbrationsrapport som jag hade tänkt göra klart idag. Två små, små steg till att komma ikapp med skolarbetet. Dock är ju två steg, spelar ingen roll hur små, betydligt bättre än inga steg alls. Jag har ju trotts allt rört mig framåt. (Ja, jag har pepptalk med migsjäv) Kämpa kämpa 
 
 

Kommentarer
Postat av: Elsa Ohrås

Hej! Jag heter Elsa och jag har nyligen startat en ny blogg här på blogg.se. Jag skulle bli jätteglad om du kikade in på den och kanske slängde en kommentar när du ändå är där? Jättefin blogg btw! Tack och hoppas du får en fortsatt bra dag! :)

2015-01-24 @ 18:30:46
URL: http://ohras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback